De League of Legends Development league gaat weer beginnen!

Jeroen van den Berg
09.06.2020

Op woensdag 10 juni kun je weer gaan wedden op de League of Legends Development League, zonder meer één de meest populaire LoL-toernooien. We tonen je graag enkele odds van dit toernooi die de moeite waard zijn.

Wat is de League of Legends Development League?

Als je al wat jaren meegaat in de hype rond League of Legends, weet je ongetwijfeld al wat de Development League is. Mocht je nu nog nooit van dit toernooi gehoord hebben, is het misschien makkelijk dat we je eerst even uitleggen wat het toernooi is en hoe het allemaal werkt, voordat je zomaar begint met esports wedden.

De Development League kun je zien als de Chinese 2e klasse van League of Legends. Met 26 deelnemende teams. Er zijn 17 academy teams en negen onafhankelijke teams die strijden om een hap uit de totale prijzenpot van $113.000 en de eer natuurlijk. Bovendien is dit toernooi de mogelijkheid om je in de schijnwerpers te zetten en een stap hogerop te doen.  Alle 26 teams nemen het tegen elkaar op tot en met 23 augustus. Tot die datum probeert elk team zoveel mogelijk punten bij elkaar te verdienen. Het team met het meeste aantal punten op het einde van het toernooi, pakt de hoofdprijs. Nu je weet hoe het toernooi in elkaar steekt wil je natuurlijk ook weten hoe je kunt wedden op LoL. We laten zien waar je op kunt wedden en hebben bovendien ook nog eens een mooie bonus gevonden die we gelijk meepakken.

 

League of Legends Development League wedden

©Wallacebet

Wedden op de Development League

Van 10 juni tot 23 augustus zijn er dagelijks League of Legends wedstrijden waar je op kunt inzetten. Juist omdat elk team tegen elkaar strijdt, komen er vele prachtwedstrijden naar boven. Je kunt inzetten op het winnende team van elke match. De wedstrijd bestaat uit een best of 3 scenario. Er worden dus drie rondes gespeeld. Een gelijkspel is dus niet mogelijk. Bij Wallacebet worden de odds pas kort voor de aanvang van het toernooi bekend gemaakt maar staat er ook een schitterende bonus voor je klaar. Mocht je nu nog niet zo bekend zijn met deze bookmaker, dan doe je er zeker goed aan om onze Wallacebet ervaringen eens te lezen.

Op de openingsdag van het toernooi staan er een aantal mooie partijen voor je klaar. Zo zien we de kraker tussen Legend Esport Gaming dat het opneemt tegen All Combo en Young Miracles versus LNG Academy. Houd de website van Wallacebet dus goed in de gaten om mooie odds te pakken op deze wedstrijden. Laten we snel naar de Wallacebet bonus gaan.

Meer wedden met de Wallacebet bonus

Als nieuwkomer bij Wallacebet krijg je sowieso al een mooie welkomstbonus, maar zoals je van ons gewend bent hebben we een nog veel betere, exclusieve deal voor je geregeld. Je krijgt nu een 100% welkomstbonus tot een bedrag van €120. Het grote voordeel van deze bonus is dat je, als je de bonuscode SBOOKX6W gebruikt, je de bonus maar zes keer hoeft rond te spelen in plaats van de 14 keer die bij de standaard bonus wordt gegeven. Aarzel dus geen moment en pak die bonus gelijk!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.