Twee mooie wedstrijden in Mexico vannacht. Zet nu in met goede odds!

Jeroen van den Berg
04.08.2020

In Mexico is de competitie pas net beginnen. De tweede speelronde begon dit weekend. Vannacht worden er nog twee wedstrijden gespeeld. Lees hier alles over die twee mooie potten voetbal en waar je op moet inzetten.

De noteringen bij Atlas GdJ tegen Pumas UNAM

De eerste wedstrijd in Mexico begint om 02.00 uur. Nummer zeven Pumas neemt het op tegen nummer veertien Atlas. Pumas behoort tot de zeven clubs die hun eerste wedstrijd wisten te winnen. Bij een overwinning maakt de ploeg een reuzenstap. Het enige team dat namelijk de ook de tweede wedstrijd wist te winnen was Club América. Winnen van Atlas zal ervoor zorgen dat Pumas op de tweede of zelfs eerste plek komt te staan.

Atlas was één van de teams die niet wisten te winnen op de eerste speeldag. Uit bij Club Tijuana werd er met 3-1 verloren en bovendien pakte Brayton Vazquez nog eens rood. Vazquez zien we dus niet terug tegen Pumas. Bij de online bookmakers worden onze verwachtingen bevestigd. Pumas is favoriet tegen Atlas. Het verschil is echter minimaal. Voor het thuisspelende Atlas krijg je 2.65 terwijl je voor Pumas 2.50. Die odds kunnen naarmate de wedstrijd dichterbij komt natuurlijk nog wat veranderen. Een gelijkspel tussen beide teams staat op 3.35.

Als we kijken naar de eindstand van de Clausura zien we dat Pumas zesde eindigde, terwijl Atlas niet verder kwam dan de voorlaatste plek. Wij gaan dus uit van een overwinning van Pumas. De zojuist genoemde odds komen bij Speedybet vandaan. Als je nu wat meer informatie over deze bookmaker wenst of wat info wilt zien over de bonus, lees dan onze Speedybet ervaringen eens.

goede odds bij de Mexicaanse Primera Division

©Speedybet

Wedden op Leon tegen Monterrey

De laatste wedstrijd van deze speelronde is die tussen Leon en Monterrey. Leon zien we terug op de elfde plek na een doelpuntloos gelijkspel tegen Guadalajara. Monterrey won wel en kan dus net als Pumas erg goede zaken doen en zo in de top drie belanden. Tegen Toluca werd vorige week met 3-1 gewonnen. Als je erg vroeg wakker bent op dinsdagochtend kun je nog net het laatste deel van de wedstrijd meepakken. De match begint om 4 uur in de nacht, slaap je liever wat langer uit dan kun je natuurlijk ook gewoon iets later de resultaten van je weddenschappen bekijken. Wakker worden met winst, wie wil dat nu niet?

Ook bij deze match liggen de odds erg dicht bij elkaar. Club Leon heeft met 2.50 de beste odds al is het verschil met Monterrey minimaal. Je krijgt daar 2.60 voor. Gelijk geeft nu 3.50. Denk jij dat Monterrey wint van Club Leon?

Wedden met die hoge Speedybet bonus

Inzetten op de Liga MX en al het andere voetbal deze maand doe je natuurlijk niet zonder eerst eens een lekkere bonus te pakken. De Speedybet bonus is een 100% stortingsbonus tot maar liefst €200. Je stort bij deze bookmaker heel gemakkelijk met Trustly waardoor je gelijk kunt beginnen met wedden, er is zelfs geen profiel nodig. Als de odds nog niet uitnodigend genoeg waren dan is deze bonus dat wel!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.