Verhoogde odds op mooie weddenschappen bij Unibet!

Erik de Kort
19.06.2020

Bij Unibet, een van de bekendste Belgische bookmakers vind je nu een flink aantal weddenschappen waarbij de odds flink zijn opgeschroefd. Met twee mooie Engelse wedstrijden en een expert tip combi kun je nu extra scoren. Laten we de drie bets eens onder de loep nemen. De eerste weddenschap is de Expert Tip Combi voor 20 en 21 juni.

Dit is een mooie combinatieweddenschap die is uitgesmeerd over meerdere competities. Je zet bij deze bet in op een overwinning van Borussia Mönchengladbach uit bij Paderborn en Konyaspor tegen Sivasspor niet verder komt dan 1,5 goals. Atletico Madrid wint van Valladolid en Watford meer dan 0,5 goals tegen Leicester. Vier weddenschappen samen die je vier keer je inzet teruggeven.

Je kunt ook kiezen om in te zetten op Watford tegen Leicester City alleen. Als je Leicester kiest als winnaar krijg je hier 2.35 voor. Mocht je denken dat Sheffield Wednesday en Nottingham Forest op zaterdag meer dan 2.5 goals maken, krijg je hier 2.25 voor. Door de Unibet app te gebruiken kun je heel gemakkelijk het uitgebreide wedaanbod van Unibet op de hoogte houden. Als er meerdere odds verhoogd worden ben je dus als eerste op de hoogte, waar je dan ook bent. Door de app te gebruiken, kun je bovendien ook heel gemakkelijk live inzetten op allerlei weddenschappen.

Unibet verhoogde noteringen deze week

©Unibet

Wedstrijddag specials deze week

Zelfs vanavond al kun je genieten van verhoogde odds op prachtige wedstrijden. Zo kun nog inzetten dat Sergio Ramos het eerste doelpunt maakt tegen Valencia. Je krijgt hier maar liefst 10.50 keer je inzet voor.

Ook bij Sevilla – FC Barcelona kun je genieten van verhoogde odds. 6,50 keer je inzet krijg je als je denkt dat beide teams scoren en Sevilla uiteindelijk aan het langste eind trekt. Sevilla staat momenteel derde. Barcelona staat nu nog vijf punten voor op Real Madrid. Een gevecht tussen de nummer drie en de koploper waarbij Real Madrid spekkoper kan zijn. Zij hopen natuurlijk op een nederlaag van Barça.

Zet je liever in op de Premier League en wil je toch gebruik maken van de gebooste noteringen? Je kan bij Tottenham Hotspur tegen Manchester United, Bruno Fernandes aanwijzen als eerste doelpuntenmaker. Hiervoor staan de odds op 8.00. Unibet weet het wedden op voetbal weer enorm aantrekkelijk te maken. Wil je nu meer weten over Unibet en onze bevindingen van deze bookmaker uitgebreid doorlezen, bekijk dan eens onze Unibet ervaringen.