Blijft de titeldroom van City in leven na de match in Newcastle?

Erik de Kort
29.11.2019

Twee uitwedstrijden op rij zonder winst voor City, dat gebeurt niet vaak. Mocht het zicht willen houden op het kampioenschap, dan is een uitoverwinning verplicht. Lukt dat tegen Newcastle?

City heeft 23 van 27 wedstrijden gewonnen

Na de overwinning tegen Chelsea vorige week, waarin City een vroege achterstand omboog met goals van de Bruyne en Mahrez, pakte City de derde plek in de Premier League.  De achterstand op de koploper Liverpool bedraagt negen punten, elke misstap van City zorgt ervoor dat de titeldroom uiteen kan spatten. Sergio Agüero zal niet spelen op zaterdag en Gabriel Jesus zal zijn plek innemen.

Het zal niet gemakkelijk worden voor City op St. James’ Park.  Newcastle United zag zijn overwinningsreeks na twee op een rij abrupt eindigen tegen Aston Villa. Er werd met 2-0 verloren en zo kwam er dus een einde aan de rij zeges van Newcastle United, We verwachten een spannende strijd met twee teams die vol voor de winst gaan.

Beide teams hebben hun eigen doel. City wil niet nog verder achter Liverpool komen te staan terwijl Newcastle graag het gat met Manchester wil overbruggen en zo richting de top negen van de Premier League instromen. We gaan kijken bij Unibet bonus voor de beste odds op deze wedstrijd.

 

de odds voor manchester city bij Newcastle

 

© Unibet

De odds voor deze Premier League wedstrijd

We hebben Unibet uitgekozen tussen alle bookmakers om de odds te verzorgen voor deze heerlijke match tussen Newcastle United en Manchester City. Is City de torenhoge favoriet of moeten we toch ook rekening houden met een stunt van Newcastle? De odds zullen het zeggen. We zien bij Unibet dat de odds voor een overwinning van de thuisploeg Newcastle staan op 17.00 en dat bekekent dus dat City topfavoriet is voor de overwinning. De odds voor een overwinning van City staan op 1.19. Ook een gelijkspel wordt goed uitbetaald. Je krijgt hier 8 keer je inleg voor terug. Zeker de moeite waard dus als je uitgaat van puntverlies van City. Bovendien hebben we ook nog een mooie bookmaker bonus gevonden bij Unibet review.

De Free Bet Club van Unibet

Inzetten op deze en andere wedstrijden in de andere topcompetities is bij Unibet erg interessant. Je krijgt namelijk al heel snel een free bet van €5. Als je tussen maandag en donderdag minstens vier weddenschappen plaatst op odds gelijk of hoger dan 1.40 met € 5, krijg je na de vierde weddenschap automatisch een free bet van € 5 toegevoegd aan je account. Deze gratis weddenschap blijft vervolgens zestig dagen staan. Je hebt dus tijd zat om een mooie wedstrijd uit te kiezen! Aanmelden kan via onderstaande knop.