Wint Arsenal in Griekenland bij Olympiakos?

Jeroen van den Berg
11.03.2021

Vorig jaar was Olympiakos de plaaggeest van Arsenal door ze in de achtste finales naar huis te sturen. Nu hoopt Arsenal natuurlijk zich te revancheren na de dramatische uitschakeling vorig jaar. Gaat dat lukken vanavond, 11 maart 2021?

Olympiakos door het oog van de naald tegen PSV

PSV leek op weg te zijn naar de kwartfinales maar in de 88e minuut van de tweede wedstrijd sloeg Ahmed Hassan toe voor de Grieken om de plek bij de laatste zestien te pakken. PSV verloor met 4-3 en nu staat Olympiakos dus opnieuw tegenover Arsenal. De Griekse kampioen heeft nog maar een competitiewedstrijd te spelen tegen Larissa maar is al kampioen. Eerst wordt de wedstrijd in Griekenland gespeeld maar daar missen wel drie basiskrachten. Eerst is er Avraam Papadopoulos die tot mei niet meer in actie komt. Dan is er ook Marios Vrousai die met meniscusproblemen kampt en ook Ruben Semedo is met knieproblemen niet aanwezig.

Smaakmakers Ahmed Hassan en Youssef El Arabi, samen goed voor 212 goals dit seizoen zullen voor het gevaar van Olympiakos moeten zorgen. Vorig jaar was het El Arabi die de zorgde dat de kwartfinales werden behaald? Zorgt hij opnieuw voor een stunt tegen Arsenal? We pakken zo de odds van de bookmakers België erbij om te kijken wat de kansen van de Griekse ploeg zijn.

Arsenal overtuigt niet dit seizoen

De tiende plek zegt genoeg over de prestaties van Arsenal in de Premier League. In de Europa League gaat het wat beter maar weten de Gunners toch ook niet altijd te overtuigen. In Portugal werd Benfica op 1-1 gehouden en thuis was een late goal van Aubameyang nodig om de overwinning te pakken. Het werd 3-2 voor Arsenal en daarmee kwam het een ronde verder.

In de groep werd Arsenal wel overtuigend koploper en daardoor zijn de Gunners nu ook al tien uitwedstrijden ongeslagen zijn. Vier van de laatste vijf Europese uitwedstrijden werden gewonnen. Daarmee bouwt de ploeg van Mikel Arteta dus op een goede reeks en is het dan ook de vraag of de elfde ongeslagen wedstrijd op rij binnen harkt. Van de bookmakers NL hebben we ondervonden dat de Unibet odds het meest aantrekkelijk zijn. We pakken ze er dan ook snel bij.

unibet odds olympiakos arsenal

©Unibet

De Unibet odds bij deze wedstrijd

Hoewel beide ploegen niet echt weten te overtuigen is Arsenal bij de bookmakers toch wel de favoriet. De odds voor het thuis spelende Olympiakos zeggen met 4.20 op winst wel genoeg. Een gelijkspel staat op 3.50 en de favorietenrol van Arsenal zie je terug aan de 1.90 voor winst van de Gunners. Wij verwachten dat het een lastig pot voor Arsenal wordt maar een kleine overwinning moet er toch wel inzitten. Wil je nu gelijk gebruik maken van deze goede noteringen, dan brengt de link hieronder je direct naar Unibet. Je kunt er ook voor kiezen om eerst onze Unibet review te lezen en dan naar deze bookmaker te gaan.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.