Oostende tegen Eupen op dinsdagavond JPL

Jeroen van den Berg
12.01.2021

Na twee overwinning zal Oostende ook van Eupen willen winnen. Het verschil is vijf plekken maar beide teams wonnen de afgelopen match. Wie wint er dit keer?

Oostende ziet Standard dichterbij komen

De negende plek geeft je recht op net niets. Geen Play-offs dus ook geen kans om volgend jaar in Europa uit te komen. Om de play-offs te behalen is de achtste plek nodig en er zijn een flink aantal teams die daarop loeren. Op dit moment is het verschil tussen de nummer zeven Beerschot en nummer twaalf Gent slechts drie punten. Dat betekent dat er dus maar liefst zes ploegen in de race zijn om zich voor de Play-offs te plaatsen. Oostende is er een van en nadat Standard gisteren won van Waasland Beveren zal Oostende nu zeker de derde overwinning op rij willen pakken. Twee keer werd er nipt, met één doelpunt verschil gewonnen. Het belangrijkste is echter de drie punten. Dat lijkt dan ook het doel te worden voor de komende match tegen Eupen. Verwachten de bookmakers dat de drie punten in Oostende blijven op dinsdag? We hebben Unibet uitgekozen van de Belgische goksites. Wat daar de odds zijn zie je zo.

KAS Eupen wint van Cercle en neemt afstand

Het was een belangrijke, zwaarbevochten match afgelopen zaterdag. Nadat Cercle in de 54ew minuut op voorsprong kwam, ging alle hens aan dek bij Eupen. Het was Smail Prevljak die eigenhandig binnen zeven minuten gelijkmaakte en de winnende binnenschoot. Het was dan ook geen wonder dat Prevljak matchwinner werd in Brugge, De overwinning was enorm belangrijk want we zien Eupen nu vijf punten los van de gevarenzone. Het verschil met STVV dat vijftiende staat is ook al drie punten terwijl Eupen nog een match in te halen heeft. Een overwinning kan Eupen op de twaalfde plek zetten. Er is genoeg om voor te knokken dus. Maar maakt KAS vanavond een kans tegen Oostende? Er is maar een manier om daarachter te komen en dat zijn de odds van Unibet te raadplegen.

Wedden op Oostende Kas Eupen met goede odds

©Unibet

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Het is natuurlijk de nummer negen tegen de nummer veertien en dan denk je al snel dat het thuisspelende Oostende de favoriet is voor deze wedstrijd. Onze Unibet ervaringen hebben ons geleerd dat zelfs de hogergeplaatste ploegen niet altijd favoriet zijn. Bij deze wedstrijd gaat die gedachte echter niet op. Oostende is favoriet. We zien een flink verschil tussen de noteringen op Oostende en die van Eupen. Voor Oostende krijg je 1.90. Een gelijkspel staat bij Unibet op 3.80 en een overwinning van KAS Eupen levert je net iets meer op met 4.0. Prachtige odds bij een heerlijke dinsdagavondwedstrijd in de Eerste Divisie. Wil je nu wat meer informatie lezen over Unibet en bijvoorbeeld de Unibet klantenservice? Dan raden we je aan onze Unibet ervaringen eens door te nemen! We wensen je een fijne match!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.