Serie A wedden op AS Roma – Juventus

Erik de Kort
10.01.2020

Gedeeld koploper Juventus neemt het in Roma op tegen AS, dat momenteel vierde staat. Staat Juventus na dit weekend nog steeds bovenaan?

Spanning in de Serie A met twee koplopers

Op 12 januari 2020 nemen Ronaldo & co het op tegen het AS Roma van Paulo Fonseca. Een vierde plaats is een prima resultaat voor Roma. Toch zal een enkele fan het verschil met de koploper van tien punten nog wat veel vinden. Het verschil met rivaal en stadsgenoot Lazio is vier punten in het voordeel van Lazio. De vijf laatste wedstrijden van Lazio werden allemaal gewonnen, terwijl AS Roma een match gelijk speelde en de laatste wedstrijd tegen Torino verloor. Bovendien heeft AS Roma een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer drie van de Serie A. Als het dus aansluiting wilt houden bij de top drie, dan zou het een goed resultaat moeten halen tegen Juve. Juventus zal echter geen punten willen laten liggen. In de directe strijd om het kampioenschap heeft Juventus net zoveel punten als Inter. Wat verwachten de bookmakers van deze mooie Italiaanse wedstrijd?

AS Roma voelt druk van Atalanta

Niet alleen Juventus staat onder druk, ook Roma heeft de punten hard nodig. Op de vijfde positie staat Atalanta met slechts een punt achterstand. Elke misstap van Roma kan er dus voor zorgen dat de vierde plek ingeruild wordt voor de vijfde. Maakt Roma kans tegen Juventus, dat vol voor de winst zal spelen? We gaan het bij een van onze Ideal bookmakers bekijken. Wil je meer te weten komen over deze bookmaker, lees dan onze Svenbet review eens door. Als we kijken naar de posities kijken van beide ploegen zal normaliter Juventus de favoriet zijn. Toch hebben beide teams in vijf wedstrijden evenveel punten bij elkaar gesprokkeld. Juventus verloor met 3-1 van Lazio en speelde 2-2 gelijk tegen Sassuolo. Roma verloor afgelopen weekend dus van Torino en speelde begin december gelijk tegen koploper Inter Milan.  Het belooft dus een zeer interessante wedstrijd te worden.

 

AS Roma Juventus

© Svenbet

De odds voor AS Roma – Juventus

Een wedstrijd tussen twee grote clubs. Wat zijn de odds bij Svenbet? Juventus is favoriet maar gaat geen gemakkelijke wedstrijd tegemoet, als we deze bookmaker moeten geloven. De odds voor Juventus om te winnen, staan momenteel op 2.18. Een gelijkspel staat op 3.61 en dit zijn gelijk de hoogste odds voor de uitkomst van de wedstrijd. Als jij denkt dat Roma wint van Juventus dan krijg je hier 3.13 keer je inleg voor. De odds zijn aan de redelijk hoge kant, maar dat is niet het enige voordeel. We hebben ook nog een bonus voor je gevonden.

Welkomstbonus voor nieuwe spelers

Bij Svenbet vind  je ook in het nieuwe jaar een echt goede welkomstbonus terug. Zo krijg je hier 100% tot €125. Als je de bonuscode SBOOKX6 invult krijg je over je eerste storting dus direct 100% bonus. Zoals je misschien kan zien in de bonuscode, dien je het stortings- en het bonusbedrag zes keer in te zetten, voordat je de bonus kunt laten uitkeren. Via de link meld je je gelijk aan bij Svenbet.