Wedden met bonus op AS Roma – Parma

Jeroen van den Berg
07.07.2020

Twee ploegen die allebei drie wedstrijden op rij verloren. Welk van deze teams doorbreekt de negatieve serie? We bespreken de verwachtingen van deze match aan de hand van de odds.

AS Roma voorlopig nog op de vijfde plek

Afgelopen zondag werd er opnieuw verloren. De wedstrijd tegen Napoli was de mogelijkheid voor AS Roma om afstand te nemen van de zesde en zevende plaats maar het tegenovergestelde gebeurde. Napoli was in eigen huis met 2-1 te sterk waardoor beide teams nu op een gelijk aantal punten staan. Dit was de derde nederlaag op rij en het gemopper bij de fans neemt flink toe. Er zijn nog acht wedstrijden te spelen maar met de huidige vorm moeten de Giallorossi vol aan de bak om bij de eerste acht van de Serie A te eindigen. Parma zou normaalgesproken een minder sterke tegenstander zijn en de hoop van Roma fans is dan ook dat er op woensdag eindelijk weer eens punten gepakt gaan worden. Geloven de bookmakers Nederland ook in een overwinning van AS Roma of kan Parma haar negatieve reeks doorbreken?

Parma kan flink stijgen bij een overwinning

Net als Roma wist ook Parma nog niet te winnen sinds de Serie A terug van start is gegaan. Parma verloor zelfs vier wedstrijden op rij. Zowel Fiorentina, Verona, Inter Milan en Genoa waren te sterk voor het team uit de Noord Italiaanse stad. Parma kan nog steeds niet rekenen op Roberto Inglese die in ieder geval tot het einde van de maand aan de kant staat.  De laatste onderlinge wedstrijd was in de Serie A begin januari toen Roma met 2-0 te sterk was in Parma. De laatste competitiewedstrijd won Parma echter in eigen huis van Roma. Dat Parma gebaat is bij een zege is een understatement. De ploeg kan namelijk de slechte herstart goedmaken door van Roma te winnen. Als het even meezit kan Parma zomaar op de achtste plaats staan na de match op woensdag. Een fitte selectie zal dus volop strijden tegen Roma in eigen huis. We gaan kijken naar de odds en bespreken daarbij direct de Bet90 bonus.

wedden op AS Roma - Parma

© Bet90

De odds bij deze wedstrijd

Hoewel de vorige wedstrijden de ene keer in het voordeel waren van Roma en de andere keer werden gewonnen door AS Roma, denken we dat ook deze wedstrijd door Roma gewonnen gaat worden. We gaan eens zien hoe ze daar bij Bet90 over denken. Meer informatie over deze bookmaker lees je in onze Bet90 review. Laten we snel de odds erbij pakken. De uitploeg Parma is verre van favoriet voor de match tegen Roma. Je krijgt nu 6.35 als Parma drie punten pakt. Dat houdt natuurlijk in dat AS Roma favoriet is. De odds van 1.51 liegen er dan ook niet om. Voor een gelijkspel, wat inhoudt dat Roma de vijfde plek waarschijnlijk kwijtraakt, pak je nu 4.25.

Wed nu met een goede bonus bij Bet90

Als je je voor de eerste keer aanmeldt en stort bij Bet90 krijg je gelijk een leuk bonusbedrag. Je krijgt zomaar 50% van je gestorte bedrag extra als je de bonuscode SWP100 gebruikt. Het vrijspelen van je bonus doe je bovendien heel gemakkelijk. Je zet vijf keer je storting en bonusbedrag in op minimale noteringen van 1.80 binnen dertig dagen en daarna is het geld vrij beschikbaar. Aarzel dus geen moment en begin direct met spelen bij Bet90.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.