Wedden op de Bundesliga dit weekend

Erik de Kort
14.05.2020

Het is eindelijk weer zover: op zaterdag trapt de Bundesliga weer af. Drie dagen op rij Duits Bundesliga voetbal waar je op kunt wedden. We bespreken het programma en de odds, zodat jij je Bundesliga weddenschappen kan optimaliseren.

Vol programma op zaterdag

Met maar liefst zes wedstrijden wordt het genieten deze zaterdag. Natuurlijk is het wel nog even zoeken naar de sfeer omdat alle wedstrijden achter gesloten deuren worden gespeeld maar er is in iedere geval weer voetbal om in te zetten. Er zijn nog acht speeldagen in de Bundesliga en er kan nog een hoop gebeuren. Vijf wedstrijden beginnen op hetzelfde moment.

RB Leipzig neemt het thuis op tegen Freiburg. Dit is een wedstrijd tussen de nummer drie en acht van de Duitse competitie. Helemaal onderaan de lijst zien we Paderborn strijden tegen Fortuna Düsseldorf dat de play-offs probeert te ontlopen.

Bundesliga odds dit weekend Speedybet

©Speedybet

Het klapstuk van de zaterdag is de Revierderby tussen Dortmund en Schalke. Dortmund wordt bij de beste bookmakers van Nederland als favoriet gezien voor de overwinning. Voor winst van Dortmund krijg je nu 1.52 tegenover 5.90 keer je inzet voor een overwinning van Schalke. Ook Borussia Mönchengladbach tegen Eintracht Frankfurt belooft een mooie wedstrijd te worden waarbij nummer vier Gladbach licht favoriet is met 2.30. Inzetten op Eintracht Frankfurt geeft je 2.95.

Twee wedstrijden op zondag

De koploper komt op zondag in actie en ook nummer tien FC Köln speelt op zondag. FC Köln neemt het op tegen FSV Mainz dat vijftiende staat en afstand probeert te nemen van de play-offs. Het verschil met Fortuna Düsseldorf is vier punten dus Mainz pakt natuurlijk het liefst punten tegen Keulen. Bayern München gaat in Berlijn als grote favoriet op bezoek bij Union Berlin. Bij Speedybet zien we behalve de Speedybet bonus ook dat de odds voor Union Berlin op 13.25 staan. De bookmakers lijken bijna vanzelfsprekend uit te gaan van winst van Bayern. De odds hiervoor staan op 1.21.

Wil je overigens meer weten over Speedybet dan raden we je zeker aan om onze Speedybet ervaringen eens door te nemen. Op maandagavond neemt het in nood verkerende Werder Bremen het op tegen Leverkusen waarbij laatstgenoemde wordt gezien als winnaar van deze wedstrijd. Je krijgt 1.68 als je inzet op Leverkusen tegenover 4.70 voor Werder Bremen.

Wedden op de Bundesliga met goede bonus!

Je krijgt nu maar liefst tot bonus waarbij je tot € 200 krijgt bij je eerste storting via Trustly. Dit is 100% van je storting waarbij het maximale bedrag te pakken is door €200 te storten en je dus gelijk met €400 kunt spelen.  Met zoveel voetbal om op in te zetten is dit zeker een goede bonus voor de herstart van de Bundesliga! Registreren kan via de link hieronder.