Monaco – Borussia Dortmund Wedden – Krijg € 20 cadeau!

Peter Groen
18.04.2017

Vanavond gaat Borussia Dortmund bij Monaco op bezoek om een 2-3 nederlaag in eigen huis recht te zetten. Dit terugduel van de Champions League kwartfinale geeft jou nu tegelijkertijd de mogelijkheid om te profiteren van de Mr Green Welkomstbonus. Bij een inzet van € 20 krijg jij, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets cadeau. Wij leggen jou uit hoe en blikken vooruit op dit speciale duel.

Hoe krijg ik 2 x € 10 Free Bets bij Mr Green?

  • Klik op een van de aanmeld buttons in dit artikel en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Wed nu € 20(+) op een evenement en quoteringen naar keuze.
  • Je krijgt ongeacht het resultaat hierna 2 x € 10 aan Free Bets.
  • Speel Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) odd.

Mr Green – Momenteel Bookmaker v/d Maand

Op de hoofdpagina van Beste Bookmakers zul je zien dat Mr Green gekozen is als bookmaker van de maand april 2017. Dit is niet zonder reden. Nederlands doen er uitstekend aan om de langere termijn bij Mr Green te blijven wedden. Het Wedden Aanbod is uitstekend, de quoteringen fair en regelmatig heeft Mr Green promoties. Het behoort ten slotte als grote naam tot de Betrouwbaar Bookmakers en staat dan ook hoog genoteerd in onze Voetbal Gokken Sites lijst. Klik op onderstaande afbeelding of bovenstaande button en meld je direct aan.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Mr Green!
Mr Green promotion

Voorbeschouwing Monaco – Dortmund

Om je Mr Green Bonus te verzilveren kun je inzetten op duel(s) naar keuze. Voor degene die graag willen inzetten op Monaco – Dortmund blikken we even kort vooruit op dit duel. Eenieder zal nog kunnen herinneren hoe het duel vorige week dinsdag werd afgelast nadat de selectie van Dortmund was opgeschrikt door een bom nabij de spelersbus. Daags erna werd het duel alsnog gespeeld maar het kende haar impact op de spelers en Dortmund ging dan ook met 2-3 ten onder. Dortmund is uit op revanche en voelt zich gesteund door een 3-1 thuis overwinning tegen Frankfurt. De vraag is echter of dit voldoende is. Monaco verkeert in uitstekende vorm in zowel de nationale competitie als Champions League. Volgens de bookmakers is Dortmund desalniettemin favoriet met een odd van 2.28. Winst Monaco levert je 2.90 op en gelijkspel 3.95. Interessante odds bij een interessante bookmaker. Speel bij Mr Green en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.