Gokken op nieuwe trainer Anderlecht – Verhoogde quoteringen!

Peter Groen
22.09.2017

Anderlecht heeft onlangs afscheid genomen van coach René Weiler en is naarstig op zoek naar een vervanger. Voor deze positie zijn verschillende kandidaten en BetFIRST geeft Nederlanders en Belgen nu de kans om hierop te wedden met verhoogde quoteringen! Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van een eerste € 100 risicovrije weddenschap.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv iDeal, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe, CreditCard.
  • Plaats een eerste weddenschap op een duel en quoteringen naar keuze.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en krijg inzet tot € 100 terug!
  • Zet cashback bedrag 1x in op odds van 1.20(+) en betaal uit of speel door.

Nu bij BetFIRST aanmelden

Quoteringen nieuwe trainer Anderlecht

In onderstaande afbeelding zie je de verhoogde quoteringen voor de nieuwe trainer van Anderlecht. Je kunt een maximale winst van € 250 boeken door middel van deze qouteringen. In het geval je meer winst boekt wordt deze uitgekeerd tegen de reguliere quoteringen. Je kunt gerust bovenstaande risicovrije weddenschap gebruiken om te wedden. Ook mag je deze echter benutten voor andere weddenschappen.

Quoteringen nieuwe trainer Anderlecht
Anderlecht nieuwe trainer Gokken

BetFIRST – Geweldige bookmaker!

BetFIRST Nederland & Belgie staat bekend als een van de beste Sportweddenschappen Sites. Dit mede omdat de website Nederlandstalig is, de klantenservice via vele kanalen te bereiken is en ook de mobiele app van geweldig niveau is. Daarnaast biedt BetFIRST echter ook prima quoteringen en een enorm groot wedden aanbod. De livestream is de kerst op de taart. Samen met bovenstaande promoties is een aanmelding zeker de moeite waard. Na je aanmelding zul je merken dat BetFIRST ook veelvuldig nog andere promoties heeft. Een welkomstbonus zonder storting sport zul je er niet snel tegenkomen maar wel vele andere promoties variërend van Free Bets tot het winnen van voetbaltickets. Vind het nu zelf uit, klik op een van de aanmeld buttons en schrijf je in!

Nu bij BetFIRST aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.