Wed nu op Utrecht tegen Heerenveen op 2 oktober

Jeroen van den Berg
01.10.2020

Heerenveen mag zich gedeeld koploper noemen samen met Ajax en neemt het nu in de Galgenwaard op tegen FC Utrecht. Lees hier onze verwachtingen bij deze wedstrijd.

Een goed begin is het halve werk!

Een betere start hadden de Friezen zich niet kunnen bedenken. Hoewel er in de voorbereiding op dit Eredivisieseizoen veel vriendschappelijke wedstrijden werden verloren, pakte Heerenveen negen punten uit wedstrijden. Er werd overtuigend gewonnen van Willem 2, Heerenveen en VVV. Gaat het Heerenveen lukken om ook de vierde wedstrijd op rij te winnen? De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden had Heerenveen de grootste moeite om Utrecht van het scoren te houden. Dat lukte totaal niet en de Friezen verloren dan ook met 4-1. In de competitie kunnen we een andere wedstrijd verwachten.

De vorm van Utrecht zullen nog we bespreken maar we moeten toch ook rekening houden met een kleine leegloop bij de Domstedelingen. Aan Friese zijde ontbreekt Joey Veerman maar verder is de selectie van Johnny Jansen fit. Uit het aanbod van de beste bookmakers voor Nederlanders hebben we Speedybet uitgekozen om je van de odds te voorzien. Alle informatie over Speedybet lees je in onze Speedybet ervaringen.

Welke namen zien we terug bij Utrecht?

Nu er bekend is geworden dat Klaiber de overstap naar aartsrivaal Ajax maakt en er ook flink getrokken wordt aan Gyrano Kerk, vragen we ons hardop af wie er wordt opgesteld tegen koploper Heerenveen. Heerenveen is de te kloppen ploeg maar Utrecht heeft toch kunnen zien dat het winnen niet al te makkelijk ging bij de Friezen. Tegen VVV was er zelfs een rode kaart en een penalty nodig om de wedstrijd winnend af te sluiten.

We verwachten dat Utrecht een zware taak heeft tegen Heerenveen thuis maar dat het niet onmogelijk moet zijn om een punt te pakken, een paar weken geleden was het nog mogelijk dus waarom dit weekend niet? Bij het bespreken van de odds gaan we gelijk over de Speedybet bonus die het wedden op deze wedstrijd nog interessanter maakt.

 

wint utrecht of heerenveen vrijdag?

©Speedybet

De odds en bonus bij Utrecht – Heerenveen

Ondanks het feit dat Heerenveen koploper is in de Eredivisie pakken de bookmakers Utrecht toch als favoriet voor de zege. Wedden op Utrecht geeft je op 1.74. Inzetten op Heerenveen levert je 3.95 op. Een flink verschil in het voordeel van FC Utrecht dus. Ook een gelijkspel levert maar liefst 4.25 op, helemaal omdat een puntendeling in onze ogen zeker mogelijk is.

We raden je aan om de Speedybet bonus te gebruiken bij het wedden op deze mooie Eredivisiewedstrijd. Deze bonus levert je tot € 200 op bij je eerste storting. Let wel op dat je bij deze bookmaker alleen met Trustly kunt storten. Een groot voordeel van Trustly is dat alle transacties binnen enkele seconden voltooid zijn. Als jij de voordelen van storten met Trustly wel inziet en gelijk een goede bonus wilt pakken, klik je razend snel op de link hieronder om je aan te melden bij Speedybet.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.