PDC Darts Home Tour nu nog spannender met goede odds

Jeroen van den Berg
29.04.2020

De tweede week van de PDC Home Tour is in volle gang bezig. Met Steve Beaton en Chris Dobey die hun entree maken kunnen we ons opmaken voor schitterende partijen om op in te zetten.

Het Darts programma deze week

Woensdag is de 13e speeldag van de Unibet Home Tour. We zijn dus bijna halverwege het toernooi dat 32 dagen op rij gespeeld wordt. Na een sensationele eerste week waarbij we een negendarter gegooid zagen worden in de keuken van Luke Woodhouse en Dave Chisnall en Nathan Aspinal zagen imponeren is het nu tijd voor week twee. Een aantal dartslegendes zal in actie komen en dat zorgt natuurlijk voor mooie momenten en wedmogelijkheden. Op woensdag zien we Steve Beaton in groep 13 tegen de jonge Callan Rydz strijden. Beaton, al 36 jaar professioneel darter, zit al langer in het vak dan dat Rydz op de aardbol rondloopt. Met zijn 21 jaar is Callan Rydz namelijk één van de jongste deelnemers.

Ook Chris Dobey neemt het op tegen een 21-jarige deelnemer. Beide “veteranen” zijn favoriet in hun eerste wedstrijden. Later in het toernooi zien we ook Andy Hamilton en Darren Webster in actie komen. Juist de combinatie tussen de oude rotten en nieuwe garde maakt het wedden op darts bij de online bookmakers razend populair. We pakken de odds erbij van Mr. Play bonus.

wedden pdc home tour odds

© Mr. Play

De odds bij de PDC Home Tour

Elke dag komt er één groep aan spelen toe. Alle spelers in die groep nemen het op dezelfde avond tegen elkaar op en aan het einde van de avond wordt er één speler tot winnaar gekroond. De wedstrijd in groep 15 waar iedereen naar uitkijkt is natuurlijk de titanenstrijd tussen Andy Hamilton en Darren Webster. Dit het de afsluiter van de avond. Inzetten op een overwinning van Andy Hamilton geeft je nu 2.15 keer je inzet terug terwijl Webster favoriet is met 1.62 keer je inleg als hij wint. Ook eerder op de avond komen beide heren al in actie. Darren Webster trapt het bal op vrijdagavond af met een partij tegen Bradley Brooks terwijl Hamilton even later speelt tegen Scott Baker. De bookies lijken nog geen overduidelijke winnaar te hebben gekozen voor dit duel want de odds zijn met 1.83 voor Hamilton en 1.86 voor Baker vrijwel gelijk.

Vergeet de mooie bonus niet mee te pakken!

Zoals je van ons gewend bent hebben we een heerlijke bonus gevonden die het wedden op darts nog een stuk aantrekkelijk maakt. Bij Mr. Play krijg je namelijk een free bet van € 10 bij jouw eerste storting. Je dient hiervoor minimaal € 10 te storten en zodra je dit bedrag één keer hebt ingezet op odds boven 2.0 krijg je de freebet. Om de freebet nadien te kunnen claimen dien je hem in te zetten op odds van 1.80 of hoger wat natuurlijk super voordelig is. Als je meert wilt weten over deze interessante bonus raden we je aan onze Mr. Play review te lezen. Je kunt natuurlijk ook gewoon op de link klikken om direct naar de bookmaker te gaan!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.