Wedden op een juweeltje in de eerste Champions League speelronde: PSG – Real Madrid

Jeroen van den Berg
18.09.2019

Op woensdag is het gelijk raak in de Champions League. Twee topfavorieten spelen tegen elkaar. Wij bespreken de odds en gaan ook over een hele lekkere free bet speciaal voor deze match!

Paris Saint-Germain heeft maar één doel: Het winnen van de Champions League!

Het superteam uit de Ligue 1 gaat het nationaal gezien erg goed af. Landskampioenschappen en bekers worden met gemak binnengehaald, grote namen tekenen voor de club en de shirtverkoop stijgt elk jaar. Behalve de nationale roem is het doel natuurlijk ook eens echt internationaal door te breken. Natuurlijk, PSG heeft al veel aanzien, maar Europese titels missen nog in de prijzenkast. Het bestuur van PSG heeft daarom ook de eerstvolgende jaren nog meer één doel: het winnen van de Champions League.

De Parijzenaren zetten dus alles op alles om voor Europees succes te gaan, Real Madrid heeft de laatste 10 jaar maar liefst 5 Champions League titels in de wacht weten te slepen. Na de sensationele uitschakeling vorig seizoen door Ajax, wil Real Madrid zich dit jaar natuurlijk revancheren en tonen dat het de beste club van Europa is. De bookmakers ideal zien Real Madrid in ieder geval als één van de topfavorieten. Het is dus aan de sterspelers van Zidane om die verwachtingen waar te maken.

Eden Hazard heeft eerste minuten gemaakt voor Madrid

De grootste aanwinst voor Real Madrid deze zomer is ongetwijfeld Eden Hazard. Met 100 miljoen Euro was Hazard zeker geen koopje. De Rode Duivel heeft ook nog niet kunnen bewijzen dat hij zijn transfersom waard is. Hij speelde afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen. Hazard viel in rond de 60e minuut bij een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk wisten de Madrilenen halsoverkop te winnen met 3-2 vanwege een briljante reflex van Courtois die de gelijkmaker in de laatste minuut voorkom. Het lijkt erop dat Hazard ook tegen PSG minuten zal gaan maken, het is echter nog niet zeker of hij de volledige wedstrijd kan uitspelen.

 

PSG - Real Madrid gokken inzetten

 © Svenbet

Odds PSG – Real Madrid

Bij zo’n kraker van een wedstrijd zal het druk worden bij de bookmakers. Wij zien de beste odds voor deze mooie Champions League wedstrijd bij Svenbet en zullen de odds met je delen. Als je nog niet bekend bent met deze bookmaker doe je er wellicht ook goed aan om de Svenbet review even door te nemen. Laten we gelijk naar de odds gaan voor deze wedstrijd maar niet voordat we je deze superpromotie meedelen.

Je kunt nu bij Svenbet namelijk inzetten zonder risico op PSG- Real Madrid. Dat betekent dat als jij je weddenschap niet weet te winnen, je een gratis bet (Free Bet) ter hoogte van het ingezette bedrag terugkrijgt. Om hier gebruik van te maken dien je deze week € 30 te storten en minimaal € 10 inzetten op PSG-Real Madrid met odds boven de 1.60. Vervolgens kun je deze Free bet gewoon inzetten voor een andere wedstrijd.

Het is dan ook wel makkelijk als je gelijk kan zien wat de odds zijn voor deze wedstrijd. We merken dat het thuisvoordeel Paris Saint-Germain favoriet maakt voor deze kraker Je krijgt namelijk 2.21 als PSG wint. Real Madrid zal het niet gewend zijn maar moet het doen met een underdogpositie. Als de Koninklijke weet te winnen van Paris Saint-Germain krijg je 3.0 keer je inleg. Een gelijkspel tussen beide sterrenteams komt uit op 3.53.

Wil jij ook inzetten op PSG – Real en daarbij gebruik maken van de free bet promotie? Klik dan snel op de link!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.