Wedden op zondagavond Eredivisie: RKC-PSV

Jeroen van den Berg
30.08.2019

PSV wist zich donderdag te kwalificeren voor de Europa League groepsfase. RKC heeft maar één doelstelling, zoveel mogelijk punten pakken en handhaven in de Eredivisie. Een Brabantse derby op zondag!

Dat RKC een lastig seizoen tegemoet zou gaan was natuurlijk al bekend op het moment dat het verrassend promoveerde. RKC heeft momenteel de laatste plaats van de Eredivisie ingenomen en heeft 1 punt weten te halen. RKC is trouwens niet de enige ploeg met één schamel punt uit vier wedstrijden. Er is dus nog hoop voor RKC want ook Fortuna Sittard en PEC staan op evenveel punten. Daarbij, het seizoen is nog lang dus er vallen nog genoeg punten bij elkaar te sprokkelen voor Fred Grim en zijn ploeg. Er werd verloren van ADO, AZ en VVV, maar tegen de andere promovendus FC Twente werd met 3-3 gelijkgespeeld. Opvallend is dat ook PSV gelijkspeelde tegen Twentenaren.

PSV speelde donderdagavond nog de kwalificatiewedstrijd tegen Apollon Limassol. De wedstrijd werd eenvoudig gewonnen maar natuurlijk kost een midweekse wedstrijd kracht. PSV dat afscheid nam van Luuk de Jong en Hirving Lozano heeft zicht versterkt met Kostas Mitroglou. De ploeg van Mark van Bommel huurt de 31-jarige ervaren Griek van Marseille. De aanwinst liet donderdag gelijk zien van waarde te zijn met een doelpunt. De versterking komt PSV goed uit want in de competitie staat het, weliswaar met een wedstijd minder, op de zesde plaats en loopt het allesbehalve soepel bij de Eindhovenaren

 

inzetten op RKC-PSV odds bonus wedden

© Campeonbet

Wat zijn de quoteringen voor RKC – PSV?

We nemen een kijkje bij één van onze IDeal bookmakers om te zien wat de quotes zijn voor deze late zondagavondwedstrijd. Bij Campeonbet zien we dat PSV de grote favoriet is om de wedstrijd te winnen De kans is volgens Campeonbet niet echt groot dat RKC weet te winnen, Mocht dit toch gebeuren dat krijg je maar liefst 11.20 keer je inzet terug. Bij een overwinning van PSV moet je het doen met 1.20. Een gelijkspel geeft je ook flinke odds. 6.67 is de quotering als beide ploegen gelijkspelen.

Inzetten op RKC – PSV met welkomstbonus

Een goede bookmaker onderscheidt zich vaak met een goede bookmaker bonus. Campeonbet heeft daarom, buiten de mooie odds die we hierboven gaven ook nog eens een Freebet bonus waarbij een bedrag van de weddenschappen die je niet hebt gewonnen wordt geretourneerd. Dit geld uiteraard alleen voor sportweddenschappen en is 10% over het verloren bedrag. De 10% dat in een Freebet wordt omgezet is minimaal €10 en maximaal €150. Klik op de link voor meer informatie en om direct in te zetten op deze wedstrijd!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.