Salzburg – Club: Wed online op de terugwedstrijd

andre
20.02.2019

Ook in de Europa League gaan de dolle pret deze week verder. Nadat Brugge de heenwedstrijd met 2-1 had gewonnen tegen RB Salzburg, is het tijd voor de terugwedstrijd. En je weddenschappen op de Europa League bij Unibet leveren je heel wat op. De wedstrijd in het Jan Breydel in Brugge was er een op gelijke hoogte. Beide ploegen schoten 12 keer, waarvan 5 keer op doel. En ook het balbezit was ongeveer gelijk opgedeeld. De leiding door Junuzovic was dan wel voor Salzburg. Maar door de doelpunten van Denswil en Wesley in de tweede helft werd het toch nog 2-1. Kan Brugge ook in Salzburg stunten en zich voor de volgende ronde kwalificeren?

Wedden op Salzburg – Club via de Unibet applicatie

Bookmaker Unibet biedt je enkele heel interessante odds voor deze wedstrijd. Indien Munas Dabbur bijvoorbeeld het eerste doelpunt scoort, ontvang je een quotering van 4.00. Dit is een echte kans, want in 7 wedstrijden scoorde hij 5 keer. En als Brugge niet verliest, bedraagt de quotering 2.55. Dit was in 9 van de laatste 13 wedstrijden het geval.
Wed op Salzburg - Club met de beste odds bij bookmaker Unibet
Toch is Salzburg thuis de duidelijke favoriet. Wint Red Bull in de reguliere speeltijd, dan ontvang je een quotering van 1.52. Voor Club Brugge liggen de odds als outsider bij 6.00. In het geval van een gelijkspel ontvang je 4.35 keer je inzet. En deze quoteringen wachten er natuurlijk ook voor je in de applicatie van de bookmaker. Download dus de Unibet App en plaats je weddenschappen van waar dan ook op Salzburg tegen Club Brugge.

Win tot € 120 welkomstaanbod bij Unibet

Ben je nog geen klant bij bookmaker Unibet? Indien je vanuit België je weddenschappen plaatst, dan wacht er een leuk aanbod op je. Tot € 120 voor je eerste storting, en die ontvang je zo:

  1. Volg onze link naar de pagina van Unibet
  2. Stort een eerste keer geld in je account
  3. Ontvang 300% als bookmaker bonus
  4. Speel de bonus in totaal 3 keer rond

Het percentage van deze bonus is heel wat hoger dan bij andere bookmakers. Stort je bijvoorbeeld € 40, dan bedraagt de bonus € 120. Dit is ook meteen het maximum bedrag. Voordat je de bonus kunt laten uitbetalen, moet je hem nog 3 keer rond spelen. Met een minimale quotering van maar 1.40 zijn deze condities gemakkelijk te realiseren.

Wed je vanuit Nederland? Dan vind je op onze pagina ook de beste bookmakers Nederland. Onder meer BetFIRST, Betsson, BetVictor en Mr Green wachten er bij ons op je. Op de pagina vind je een vergelijk met punten op 100 en de meest belangrijke details. Meer informatie nodig? Dan bekijk je best even ons uitgebreid review van de bookmaker. Veel succes met je weddenschappen op Salzburg – Club bij Unibet!

Over de auteur