Serie A wedtips voor woensdag 15/07/2020

Jeroen van den Berg
14.07.2020

Vrijwel alle Italiaanse topclubs komen voorbij deze woensdag. We hebben ons huiswerk gedaan en de meest interessante odds voor je gevonden. Loopt Juve uit op Lazio?

Bologna thuis tegen Napoli

Dit is een wedstrijd tussen de nummer tien (Bologna) en nummer zes (Napoli met een onderling verschil van tien punten. Opvallend is dat beide ploegen dit weekend 2-2 gelijkspeelden. De wedstrijd ervoor werd het in beide wedstrijden 2-1. Een klein verschil, Napoli won met 2-1 terwijl Bologna thuis verloor van Sassuolo. De favorietenrol wordt logischerwijs gegeven aan Napoli. Inzetten op Bologna levert je bij de beste bookmakers voor Nederlanders het meeste op. Je krijgt hier 4.80 voor tegenover 1.80 voor wedden op Napoli. Mocht je denken dat het een gelijkspel wordt tussen deze twee ploegen dan krijg je 3.90.

De odds bij Udinese tegen Lazio

Lazio Roma staat momenteel tweede terwijl Udinese op de vijftiende plaats bivakkeert. Je zou verwachten dat voor zo’n groot verschil op de ranglijst de odds voor een overwinning van Lazio laag zullen liggen. Toch kun je als je wilt inzetten op Lazio je inzet verdubbelen, de odds staan namelijk op 2.05 voor winst van de ploeg uit Rome. Udinese dat met vier ploegen aan het strijden is voor de dertiende plaats, wordt met odds van 3.5 ook zeker niet kansloos gelaten. De bookmakers van Speedybet houden dus toch wel ook wel rekening met een kleine stunt van Udinese. Voor een gelijkspel tussen beide teams krijg je 3.50 keer je inzet. Omdat we ook een goede Speedybet bonus hebben gevonden, raden we je aan in te zetten bij deze bookmaker voor de Serie A wedstrijden. Als je nu liever wat meer informatie wilt lezen voor je jouw beslissing maakt, lees dan eens onze Speedybet ervaringen.

Juventus favoriet tegen Sassuolo

Wat kwam Juventus goed wegen afgelopen weekend tegen Atalanta, twee benutte penalty’s van CR7 zorgden ervoor dat Juve toch nog een punt mocht bijschrijven. Tegen Sassuolo zal het toch anders moeten. Juventus, dat de laatste weken moeilijk overtuigt, zal desondanks als favoriet afreizen. Voor winst van de oude De Oude Dame krijg je toch nog 1.64. Stuntploeg Sassuolo staat op 4.85. Mocht Juventus opnieuw niet verder komen dan een gelijkspel dan krijg je hier 3.70 voor.

wedden op de serie a

© Speedybet

Combo van de week

Door deze drie wedstrijden samen te pakken in één weddenschap kun je nu flink verdienen als je gelijk krijgt. Je kunt zelfs nog kiezen om AS Roma te tippen tegen Verona waar je 1/62 voor krijgt. Wij hebben voor deze woensdag ingezet dat Napoli, Lazio, Juventus en AS Roma winnen. Alle vier de ploegen zijn favoriet maar de odds zijn toch erg goed. Door € 10 in te zetten, win je bij een juiste uitkomst gewoon € 98! Dat is zeker niet mis voor vier topploegen die allemaal favoriet zijn in hun eigen wedstrijd.

Niet alleen de odds zijn lekker bij Speedybet!

Je pakt namelijk ook nog eens tot € 200 bonus als je hier voor de eerste keer je storting maakt. Vanaf € 20 krijg je 100% extra tot een maximum van € 200! Omdat je ook nog eens zestig dagen de tijd krijgt om je bonus in cash vrij te spelen, heb je alle tijd om mooie wedstrijden zoals deze uit te pikken! Via de link hieronder ben je binnen een klik bij Speedybet.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.