Inter Milan in actie tegen SPAL en Torino vs Genoa.

Jeroen van den Berg
15.07.2020

Inter kan door te winnen van SPAL over nummer twee Atalanta springen. Het onderlinge verschil is twee punten. Tegelijkertijd staat Lazio op net zoveel punten als Inter. Pakt Inter de tweede plek?

Inter komt vaak eerst op achterstand

Afgelopen maandag speelde de Nerazzurri uit Milaan thuis tegen Torino. In eigen huis werd er met 3-1 gewonnen en dus pakte Inter de broodnodige drie punten in de strijd om de tweede plek. Toch is er iets opvallends aan de hand bij Inter. Het komt namelijk nogal vaak voor dat Inter eerst op achterstand wordt gezet in een wedstrijd, waarna de ploeg er alles aan moet doen om de match alsnog te winnen. Tegen Torino was dit opnieuw het geval. Andrea Belotti zetten Torino in de 17e minuut op voorsprong. Pas in de tweede helft wist Inter de achterstand om te buigen. Alle drie de goals aan Milanese zijde vielen pas in de tweede helft. Ook het gelijkspel tegen Verona vorige week werd ingeluid door een vroege tegengoal en een week eerder tegen Parma was het niet anders.

Inter met Stefan de Vrij lijkt dus moeilijkheden te hebben met de nul te houden. Of dat tegen SPAL ook zo gaat zijn is nog maar de vraag. De nummer laatst uit de Serie A kwam de laatste drie wedstrijden zelf niet tot scoren en is bezig aan haar laatste Serie A wedstrijden. We gaan eerst wat dieper in op de ploeg uit Ferrara voor we de odds van de betting sites Nederland erbij pakken.

Einde oefening voor SPAL?

Er zijn nog zes wedstrijden te spelen en SPAL (Società Polisportiva Ars et Labor) lijkt niet meer te hopen op een wonder. SPAL staat nu op de deprimerende 20e plaats met twee punten achterstand op Brescia, Lecce dat op de achttiende plaats staat heeft al acht punten meer dan SPAL en dus lijkt bezig aan haar laatste weken in de Serie A. Hoewel eerder dit jaar nog gewonnen werd van Atalanta en ook Juventus en Inter het lastig hadden lijkt het einde dan toch in zicht.

Ook de bookmakers van Svenbet (lees hier onze Svenbet review) zien het somber in voor SPAL tegen Inter. De noteringen voor winst van SPAL staan op 8.19. Inter is overduidelijk favoriet met 1.31. Inzetten op een gelijkspel levert ook nog goed op met noteringen van 5.50 SPAL tegen Inter is niet de enige match op donderdag. Laten we ook nog naar de odds kijken bij de andere wedstrijd tussen Torino en Genoa.

 

goede odds bij de Serie A

© Svenbet

De noteringen bij Torino tegen Napoli

Een wedstrijd waarbij er een hoop op het spel staat. Genoa dat vier punten achterstaat op Torino speelt thuis en doet het de laatste weken beter uit dan thuis. Torino dat een zwaar programma kende tegen Inter, Juventus en Lazio, won vorige week van Brescia maar verloor op maandag nog van Inter. De bookmakers hebben hun favoriet gekozen.

Torino lijkt er met de favorietenrol vandoor te gaan met odds van 2.22 voor de winst. Genoa geeft 3.36 en een gelijkspel levert hier net iets minder op. Je krijg hier 3.27 voor. Als je ons een beetje kent, weet je dat we geen kans onbenut laten om je een goede bonus aan te raden. Dit keer hebben we de Svenbet bonus voor je gevonden.

Wed nu met een top bonus

“De eerste klap is een daalder waard”, als je dit oude spreekwoord nog herkend zul je dat direct terug zien bij Svenbet. Je eerste storting is namelijk tot €125 waard. Zodra je €30 of meer stort verdubbel je jouw storting tot een maximum van maar liefst €125. Door de bonuscode SBOOKX6 te gebruiken krijg je dertig dagen de tijd om de bonus en storting zes keer rond te spelen. Hierna kun je vrij beschikken over je bonusbedrag! Klik op de link om direct naar Svenbet te gaan.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.