Wereldbeker voetbal voor Vrouwen tot € 200 bonus

Geert Beukers
11.06.2019

Deze maand krijgen we iets fantastisch voorgeschoteld met de wereldbeker voor vrouwen. Je kent het wel, om het vrouwen voetbal werd er vroeger al eens snel om gelachen en dat is nu eindelijk aan het veranderen. De competitie wordt steeds sterker met meer geld achter de clubs ook. Zelfs de beste bookmakers volgen de competitie nu ook op de voet.

WK vrouwen voetbal 2019 – Beste bookmakers voor je wedden op vrouwen voetbal

Wedden op het WK vrouwen voetbal 2019 is perfect mogelijk bij bijna alle Bookmakers. Het is dus een serieuze karwei om er zelf één uit te zoeken die het best bij jou past. Gelukkig hebben wij hier niets beters te doen en hebben we dat snel zelf even geregeld voor jou gokplezier te vergemakkelijken. We kijken dan ook naar een aantal punten zoals quoteringen marges, aanbod aan selecties op wedstrijden, en de betrouwbaarheid van de bookmaker in kwestie. Lees dus zeker verder om de beste WK vrouwenvoetbal bookmaker te vinden.

Gokken op WK vrouwen via NetBet met € 200 cadeau bonus

We kiezen om te gokken op WK vrouwen ditmaal via Bookmaker NetBet. Ze voldoen aan al onze vereiste voorwaarden waar wij alle sportbooks aan houden. Hun quoteringen marges zijn allereerst heel goed. Ze sponsoren ook heel veel middelgrote clubs waardoor ze zeker en vast naambekendheid alsdus betrouwbaarheid uitstralen. En het laatste punt slagen zij ook met overschot. Je kan wedden op allerlei sporten met een hele hoop selecties. Ook nog hebben wij een exclusieve bonus met hen geregeld waardoor je 50% tot € 200 bij je eerste storting kan ontvangen.NetBet Welkomstbonus

  • Registreer je via onze bovenstaande link in de afbeelding met bonus code NL200
  • Krijg 50% tot € 200 bij je storting – dus de maximale bonus krijg je bij een storting van € 400
  • Vrijspelen kan tegen quoteringen van 1.60 – 6 maal storting en bonus bedrag in totaal
  • Dit moet binnen de 60 dagen gebeuren

Wat ook leuk is, als je via mobiel een weddenschap plaats krijg je nog een extra € 10 bonus geld cadeau. Dit kan je rondspelen op odds van 1.60 weer 8 maal het bonus bedrag.

Wereld Kampioenschap Vrouwenvoetbal 2019: Quoteringen en voorbeschouwing

Het gastland Frankrijk is de grote favoriet in het Wereld Kampioenschap Vrouwenvoetbal 2019. Dit valt ook uiteraard terug te vinden in de quoteringen. Met een 3.6 als outright winnaar is Frankrijk een stuk boven de andere tegenstanders, op papier alvast. De andere favorieten bestaan uit de Amerikanen, de Engelsen en de Duitsers. De Nederlandse ploeg krijgt met een odds van 13.00 ook toch nog wat vertrouwen van de bookmakers Nederland.

Quoteringen winnaar WK vrouwenvoetbal 2019

In totaal nemen 24 landen deel aan dit WK. De top 3 landen verdienen meteen ook een plaats in de Olympische spelen 2020 in Tokio. De groepsfase is eerst ondergedeeld in 6 groepen van A tot en met F. Hierna hebben we meteen de 8ste finales, gevolgd door de kwartfinales, de halve finales en de finale en troost finale. Er staat dus een groot aantal wedstrijden vrouwenvoetbal op het schema voor al je wedden plezier.

Nederland en Belgie in het WK vrouwenvoetbal 2019

Nederland heeft momenteel nog niet gespeeld, en zal in zijn eerste wedstrijd Nieuw Zeeland tegemoet komen op het WK vrouwenvoetbal 2019. Belgie kon zich helaas niet kwalificeren voor dit kampioenschap. Nederland zit in groep E met Canada, Kameroen en Nieuw Zeeland. Canada kon al met 1-0 winnen van Kameroen, dus deze zitten momenteel in een uitstekende positie als groepsleider. Nederland – Nieuw Zeeland wordt gespeeld dinsdag om 15u00 in Reims, mis het dus zeker niet.

De favorieten op het WK vrouwenvoetbal Frankrijk

Zoals je al weet is de grote favoriet het thuisland Frankrijk. De eerste wedstrijd tegen Zuid-Korea was meteen een uitstekende 4-0 winst. De 2 andere ploegen in deze groep zijn Nigeria en Noorwegen. De Noorse ploeg kon ook met een geweldige 3-0 de Nigerianen kloppen in hun eerst wedstrijd. Deze twee ploegen zijn dus sowieso de sterkhouders in groep A.

De Verenigde Staten van Amerika zitten in groep F samen met Thailand, Chili en Zweden. De eerste wedstrijden van deze groep worden ook dinsdag avond gespeeld net zoals de Nederlandse match. Het wordt dus nog wachten of de Amerikanen de grote verwachtingen kunnen verwezenlijken in deze groep.

Engeland won hun openingsmatch nipt met 2-1 tegen Schotland. Toch zijn ze nog altijd één van de favorieten op dit toernooi. Groep D bestaat buiten Engeland en Schotland ook nog uit Japan en Argentinie. Deze twee laatste genoemde teams speelden hun eerst wedstrijd gelijk met een saaie partij van 0-0.

Slot gedachten over dit FIFA WK vrouwen

Kijk je graag naar voetbal? Volg dus zeker dit FIFA WK voor vrouwen en mis geen enkele match. We weten wel dat het niet bepaald een wereldbeker voor mannen is, maar er is niets anders van voetbal op tv na het seizoenseind. Dus zet je schrap in je zetel, kies je favoriete bookmaker en moest je toevallig een geweldig inzicht hebben in het wedden op WK vrouwen voetbal, doe het dan via onze eerste keuze NetBet via onderstaande link. Registreer je dus vandaag nog.