De beste odds bij West Ham United tegen Leeds

Erik de Kort
08.03.2021

Met een wedstrijd minder gespeeld dan nummer vier Chelsea gaat West Ham op zoek naar drie punten tegen Leeds. Lopen ze in op de top vier maandag 8 maart?

West Ham verbaast vriend en vijand dit seizoen

West Ham United doet het dit seizoen goed onder leiding van Dean Smith. We zagen ze al even op de vierde plek staan maar na wat puntverlies de laatste weken zijn ze twee plekken gedaald. Toch is er niets aan de hand voor Smith en zijn mannen want met een overwinning kunnen ze zomaar weer op de vierde plek komen te staan. In ieder geval staat de vijfde plek op het spel aangezien nummer vijf Everton en nummer vier Chelsea de degens kruisen. West Ham heeft een punt minder dan Evertron en Chelsea staat op 47 punten. West Ham kan dus goede zaken als het van nummer elf Leeds wint.

De nederlaag vorige week was te verwachten. Niemand lijkt Manchester City te kunnen verslaan de laatste mannen, ook de ploeg van Smith niet. Tegen Leeds werd het eerder al 1-2 voor Westham dus er is zeker wel vertrouwen dat het goed gaat komen op maandag avond. Of de Bet sites België ook uit gaan van een zege van West Ham zie je zo als we de odds erbij pakken. Van Leeds hebben we niet al te veel gehoord dit seizoen. Laten we dan ook eens kijken hoe Leeds draait deze jaargang.

Leeds speelt vrijwel nergens meer voor

Met de elfde plek staat Leeds veilig. Degradatie is buiten zicht en ook Europees voetbal is niet meer haalbaar. Van de laatste vijf wedstrijden gingen er drie verloren. Arsenal, Wolves en Aston Villa waren alle drie te sterk maar Leeds won wel met 2-0 van Crystal Palace en wist ook Southampton met 3-0 te verslaan. De match tegen Leeds is de laatste voor de zware pot tegen Chelsea. Hierna volgen er twee relatief makkelijke wedstrijden maar daarna staan Manchester City, Liverpool, en Manchester United op het programma. Dit zijn wedstrijden waar Leeds toch ook wel weet dat er vrijwel geen punt te behalen valt. Leeds zou normaalgesproken niet meer in de gevarenzone komen maar je weet het nooit in de Premier League. Heeft Leeds kans om punten te pakken tegen West Ham op maandag? We pakken de bookmakers NL odds erbij om je hier direct antwoord op te geven.

wedden op west ham united tegen leeds

© Ladbrokes

Is West Ham favoriet bij de bookies?

De nummer zes van de Premier League heeft volgens ons betere papieren dan Leeds United. Ook bij Ladbrokes, (lees ook de Ladbrokes review) is West Ham favoriet. Het goede bij deze bookmaker is dat je gewoon je inleg kunt verdubbelen als je bij deze match op de favoriet inzet. Je krijgt voor West Ham United 2.05. Leeds United staat op 3.50 voor winst en dat is precies evenveel als dat je krijgt je voor een gelijkspel. Wij durven wel in te zetten op West Ham en verdubbelen onze inzet dus maar wat graag. Wie denk jij dat er gaat winnen?? Via de link hieronder zet je direct in bij Ladbrokes!