Loopt Liverpool weer uit? Plaats jouw bet vanavond nog!

Peter Groen
04.02.2019

Na een prachtig weekend vol met voetbal is het maandag altijd even bijkomen. Deze week kom je echter ook op maandag aan je trekken met het duel dus West Ham United en Liverpool. Wij raden jou aan om bij bookmaker BetFIRST jou weddenschap te plaatsen op dit duel vanwege verschillende redenen. Deze verschillende redenen en een vooruitblik op het duel vind je in dit artikel.

Waarom wedden bij BetFIRST?

BetFIRST Nederland & Belgie tot de Beste Voetbal Goksites vanwege verschillende punten. De eerste reden is het grote wedden aanbod. Er zijn tientallen sporten waarop je kunt inzetten en per duel heb je de keuze uit voldoende selecties. Het feit dat BetFIRST Hoge Quoteringen heeft is daarbij ook heel fijn meegenomen. Naast dit wedden gerelateerd aanbod blinkt het ook uit in randvoorwaarden. Zo si de website Nederlandstalig, kun je wedden met iDeal en is de klantenservice zowel via email en chat te bereiken als via telefoon. Zo kom je dus niks tekort! Ben je al klant bij BetFIRST? Dan kun je de volgende paragraaf overslaan en direct onze voorbeschouwing lezen. Ben je nog geen klant bij BetFIRST? Dan wacht er een super bonus op jou!

Begin met € 200 extra speeltegoed!

Naast bovengenoemde punten is er nog iets waarin BetFIRST uitblinkt, namelijk haar promotieaanbod. Dit begint reeds met de welkomstbonus. De Bookmaker Bonus van BetFIRST is een stortingbonus van 100% tot € 200. Dit betekent dat je bij een storting van € 200 direct € 400 aan speeltegoed hebt. Je € 200 aan bonusgeld zet je om in echt geld door je stortings- en bonusbedrag 2x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Je hebt hiervoor in totaal 30 dagen de tijd. Een zeer flexibele bonus die niemand aan zich voorbij mag laten gaan.

Inzetten op West Ham Liverpool

Weet Liverpool weer op 5 punten voorsprong te komen?

Na jarenlang zonder Premier League winst hoopt heel Liverpool dat het dit jaar eindelijk zover is. De voortekenen zijn goed (2 punten voorsprong op Man. City met een duel minder gespeeld) maar Liverpool is zeker nog niet zover. De eerstvolgende horde is het uitduel bij West Ham United vanavond. West Ham vinden we terug op plaats 12 maar kan bij winst stijgen naar plek 9. In de laatste 5 thuisduels verloren The Hammers slechts eenmaal. De 1.36 quotering voor winst Liverpool vinden wij persoonlijk dan ook wat laag. Meer value zien we in gelijkspel @ 5.50 of winst West Ham @ 9.00. Ben jij het met ons eens of ga je voor Liverpool? Wed hoe dan ook bij BetFIRST en geniet van het geweldige aanbod!

Over de auteur