Pak € 100 op je eerste storting bij Bet90!

Peter Groen
09.03.2018

Graag brengen we voor Nederlanders bookmaker Bet90 onder de aandacht. Naast het geweldige bookmaker product levert een aanmelding je ook nog eens 100% tot € 100 bonus op. Zowel het bookmaker aanbod als de bonus bespreken we in dit artikel samen met een voorbeschouwing op het duel tussen PSV en Willem II van zaterdagavond 19.45u.

Hoe krijg ik € 100 gratis bij Bet90?

  • Klik op een van de Bet90 aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met CreditCard, Skrill, Neteller, PaySafe en bonus code WP100.
  • Zet hierna je stortingsbedrag 1x in op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Erna ontvang je een 100% bonus tot een maximum bonusbedrag van € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 5x in op 1.80(+) odds binnen 90 dagen.

Bet90 – Uitstekende Bookmaker keuze!

Naast bovenstaande Bookmaker Bonus van Bet90 Nederland zijn er nog tal van andere redenen om je aan te melden. Als we Beste Bookmakers bekijken zien we dat Bet90 allereerst een prima website heeft met dito klantenservice. Ook het wedden aanbod is met meer dan 30 verschillende sporten uitstekend. Verder vind je bij Bet90 leuke promoties en zijn de quoteringen fair. Al met al dus een zeer goede bookmaker voor Nederlanders!

Voorbeschouwing Willem II PSV

Voor de liefhebber blikken we alvast even vooruit op het duel tussen Willem II en PSV. Door druk van de supporters stapte de hoofdtrainer deze week op en rommelt het in Tilburg. Met een 15e plek zijn de resultaten zeker niet goed en degradatiegevaar lonkt nog altijd. Hoe anders is dit bij PSV, met 10 punten voorsprong op nummer 2 Ajax kan PSV ook dit weekend weer een stap dichter naar de titel maken. Het mag dan ook geen wonder heten dat PSV ruime favoriet is bij de bookmakers met een 1.33 odd. Gelijkspel is 5.05 en winst Willem II 8.25. Hoewel wij PSV ook als favoriet zien, zien we toch value in Willem II 1X @ 3.05. Er is een mogelijk schrikeffect opgetreden en PSV speelt vaak uit weinig overtuigend. Wat denk jij? Zet in bij Bet90 en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.