WK Kwalificatie – Pak 2x € 10 Risk Free Bet bij Betsson!

Peter Groen
04.10.2017

Binnen nu en een week is bekend welke Europese landen zich definitief kwalificeren voor het WK 2018 in Rusland, welke landen deelnemen aan de play offs en welke landen met lege handen achterblijven. Het kan alle kanten op en de spanning is groot. Ook Betsson begrijpt dit en om Nederlanders wat meer zekerheid te geven, biedt het nu 2 keer een € 10 risicovrije weddenschap aan! Graag leggen wij jou uit hoe jij hier als bestaande of nieuwe klant van kan profiteren.

Hoe wed ik 2x € 10 risicovrij?

  • Klik op een van de Betsson buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor een min. saldo van € 10. Storten kan o.a. met iDeal en PaySafe.
  • Ga naar de Promo Pagina, WK Qualify Actie, en klik hierna op ´Get Yours´.
  • Plaats een € 10 bet voor 8/10 en selecteer groene kader op wedformulier.
  • Plaats een € 10 bet voor 11/10 en selecteer groene kader op wedformulier.
  • Weddenschap(pen) verloren? Ontvang inzet zonder voorwaarden terug!
  • Gewonnen? Zet dan enkel de winst nog 1x in op een quotering van 1.50(+).

Nieuw? Pak € 25 stortingsbonus!

Bovenstaande actie zorgt ervoor dat je tot 2 maal toe € 10 kunt inzetten en wanneer je verliest, ontvang je je inzet zonder voorwaarden terug! Bij winst hoef je enkel het winstbedrag (dus niet je inzet) 1x in te zetten op 1.50(+) odd, zeer flexibel! Deze actie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren bij Betsson ook nog eens van een 100% stortingsbonus tot € 100! Na het ontvangen van je Bookmaker Bonus hoef je enkel je stortingsbedrag 10x in te zetten op 1.50 of hoger binnen 30 dagen. Dit zijn zeer flexibele voorwaarden!

Betsson – Uitstekende bookmaker!

Niet enkel bovenstaande promotie en welkomstbonus zijn de moeite waard om je bij Betsson te registeren. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat Betsson tot de betere Voetbal Gokken Sites behoort. Allereerst door haar ongekend hoge quoteringen. Ook is het wedden aanbod uitstekend en de toegankelijkheid groot door de goede website, mobiele app en goede klantenservice. Ten slotte heb je ook nog eens de mogelijkheid om te storten met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Bij stortingen met iDeal, Visa, Master en PaySafe verkrijg je eveneens de bonus!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *