WK kwalificaties op 1 september 2021: odds en betting tips

Bob de Ronde
01.09.2021

Wie is de beste van de beste bookmakers? Deze vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Er zijn immers veel verschillende factoren die meespelen. Maar wat we hier wel voor je kunnen beantwoorden is de vraag waar je de hoogste winkansen kunt vinden voor de kwalificatiewedstrijden voor de Wereldbeker 2022 van weldra. Benieuwd naar de matchen van vanavond, wat Noorwegen – Nederland zal brengen bijvoorbeeld? Alles over de WK kwalificaties van 1 september odds lees je hier.

Kort na het Europees kampioenschap gaan de volgende belangrijke competitiewedstrijden voor de nationale voetbalploegen door. Morgen komen de regerend wereldkampioenen Frankrijk, Portugal, Oostenrijk en ook de verrassingsploeg Denemarken in actie. We hebben de beste odds en ook boosts voor jullie uitgezocht en ze hier overzichtelijk op een rijtje gezet. Daarin zijn de volgende wedstrijden opgenomen, die morgen allemaal om 20:45 aftrappen:

  • Moldavië vs Oostenrijk
  • Frankrijk vs Bosnië-Herzegovina
  • Portugal vs Ierland
  • Turkije vs Montenegro
  • Noorwegen vs Nederland
  • Rusland vs Kroatië

WK kwalificaties 2022 odds

Wij vonden de meest veelbelovende en sterkste boosts bij BetFIRST, Betway en Bet777. Bovendien bieden deze leuke odds boosts aan voor deze WK kwalificatie wedstrijden. Andere bookmakers zoals Unibet bieden ook odds boosts aan, maar wij vinden deze boosts minder lucratief of niet veelbelovend genoeg.  Wij denken dat de volgende selectie van weddenschappen tips zeer waarschijnlijk is. Lees de respectievelijke BetFIRST review, Betway review en Bet777 review.

Wil je meteen naar de site van deze bookmakers Belgie gaan en de odds en boosts daar bekijken? Klik op het logo om rechtstreeks naar de aanbieder van de weddenschap te gaan.

WK kwalificaties Tips om te wedden Odds/notering
[/go_link]
Oostenrijk wint tegen 0 (vs Moldavie) 2,00
Frankrijk, Portugal & Turkije winnen 2,50

Het BetFIRST logo
 Nederland wint & beide ploegen scoren (vs Noorwegen) 4,00
Frankrijk wint & meer dan 3,5 goals 2,80
Meer dan 3,5 goals (Portugal – Ierland) 3,20

bet777 logo mini
Oostenrijk wint tegen – + Arnautovic scoort 3,75
Russland scoort 1 goal + gelijkstand (vs Kroatie) 8,00
Nederland wint beide helften (vs Noorwegen) 5,25

Zoals je ongetwijfeld wel weet, gaan de volgende WK kwalificatiewedstrijden voor het komende wereldkampioenschap voetbal van 2022 in Qatar donderdag verder. Op 2 september komen het Duitse nationale elftal, de nieuwe Europese kampioenen Italië, België, Spanje en Engeland in actie.

Morgen presenteren we ook de top odds boosts voor de WK-kwalificatiewedstrijd van donderdag. Duitsland zal het in de eerste wedstrijd onder Flick opnemen tegen Liechtenstein, Italië zal het opnemen tegen Bulgarije, Zweden tegen Spanje en Engeland tegen Hongarije. Meer WK kwalificatie odds boosts verneem je morgen, geniet alvast van de kwali’s van vanavond! Vergeet niet dat je ook kan live wedden op deze WK kwalificatiewedstrijden van 1 september, dus veel succes ermee!

Over de auteur