De spanning stijgt in het WK tussen Italië en Nederland

Geert Beukers
27.06.2019

Terwijl onze Nederlandse Leeuwinnen keihard rennen en vechten om in de finale te komen, hebben we daar uiteraard heel veel vertrouwen in dat het ook daadwerkelijk gaat lukken. Eerst de kwartfinale doorkomen tegen Italië. Het is geen makkie dit keer, gezien de Italiaanse dames zeer sterk in hun strijd staan.

Voorbeschouwing: Italië – Nederland

Wil je nou wat extra steun aan de Nederlandse WK vrouwen geven? Geheel makkelijk en veilig een gokje wagen? Dit kan natuurlijk het beste via betFIRST! Bij de beste Bookmakers laten we zien dat iedereen een weddenschap kan winnen. Via betFIRST heb je de mogelijkheid om gevarieerd te wedden.

Laat zien dat je Nederland steunt én zeg nou zelf? Hoe fijn is het om het gevoel te hebben om een weddenschap te winnen? We willen zeker niet verliezen van de Italiaanse vrouwen want dan wordt in één keer een mooie droom uitgeschakeld. Via de Nederlandse Bookmakers kan je kiezen waar je graag zelf een account wilt aanmaken. Het is zelfs mogelijk om gratis te wedden, wie wilt dat nou niet? BetFirst bied je de kans om alles zelf bepalen en te regelen zonder complicaties.

Quoteringen Italie - Nederland WK vrouwen voetbal

Gezien er zaterdag erg warm weer wordt opgegeven met maar liefst 37 graden Celsius in Valenciennes Frankrijk, worden de dames goed voorbereid. Niet echt ideaal weer om een WK te spelen maar wel perfect om een weddenschap te doen. Wie gaat er weer een mooie goal scoren? Daniëlle van de Donk, Sherida Spitse of onze verdediger Anouk Dekker? Hoe dan ook er zal vast en zeker gescoord worden zaterdag! Dus pak je kans en zorg ervoor dat je een mooi prijsje gaat binnen slepen!

We gaan er vanuit Angela Christ veel ballen zal tegenhouden in de kwartfinale. Als je het daar mee eens bent dan kan je daar nu een weddenschap op doen.

Onze WK vrouwen laten heel hun land trots voelen en zij willen ook wat waardering voelen, dit kan je nu laten zien bij bookmakers via betFirst! We moedigen onze Leeuwinnen volledig aan met zijn alle voor de volle 100% en we gaan gewoon voor de finale op zondag 7 juli.

Wedden op WK vrouwen met BetFIRST bonus van € 200

Pak de fantastische van BetFIRST van 100% tot € 200 en ga wedden op het WK voor vrouwen. Hieronder beschijven we even de voorwaarden van deze geweldige aanbieding.

  • Rondspelen moet tegen 2 maal het bonus en stortingsbedrag
  • Minimum quoteringen die meetellen zijn 1.40
  • Je moet dit binnen de 30 verwezenlijken