Wedden op Wolfsburg – Gent bij Unibet met kans op cashback

Geert Beukers
06.11.2019

Morgenavond om 21u wordt de aftrap geblazen voor de returnwedstrijd tussen Gent en het Duitse Wolfsburg in Groep I van de UEFA Europa League. De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden was twee weken geleden op het veld van Gent, en toen draaide de wedstrijd uit op een 2-2 gelijkstand. Het wordt dus knokken voor de Gentenaars als ze de Wolfsburgers willen verslaan. 

Koplopersstrijd in Groep I

Beste bookmakers is net zo benieuwd als jij naar de kansen van deze match. Daarom zetten we voor jou graag enkele cijfers op een rijtje:

Tot dusver speelde Gent 3 wedstrijden in Groep I dit seizoen, waarvan ze twee keer gelijk speelden en 1 wedstrijd wonnen. Wolfsburg daarentegen speelde nog maar twee wedstrijden, waarvan ze er 1 wonnen. In totaal scoorde Gent al zes doelpunten, terwijl dat aantal bij Wolfsburg op vijf ligt. Daarmee staat Gent momenteel nipt aan de leiding met in totaal 5 punten, nauw opgevolgd door Wolfsburg op de tweede plaats met 4 punten. 

Dat belooft een spannende wedstrijd te worden in de Volkswagen-arena, waar het voor beide ploegen het nog alle kanten uit kan. De Buffalo´s zullen vooral moeten uitkijken voor Maximilian Arnold, die gedurende de laatste zes wedstrijden van de zogenaamde Wolven betrokken was bij maar liefst vijf doelpunten.

Wat zeggen de bookmakers over deze wedstrijd?

Als we de quoteringen van de bookmakers volgen, is het duidelijk dat Wolfsburg, die op eigen veld speelt, de grote favoriet is van deze wedstrijd vanavond. De hoop is echter zeker niet verloren voor Gent en haar supporters: als je inzet op Gent als winnaar, kan je bij Unibet meer dan 5x je inzet winnen. Draait de wedstrijd zoals tijdens de vorige confrontatie opnieuw uit op een gelijkstand, dan kan je 4x je inzet terug verdienen. Er loopt overigens nog een interessante promotie-actie bij Unibet, die je perfect voor deze wedstrijd kan benutten. Bekijk alvast onze Unibet review als je nog geen lid bent, en ontdek jouw niet te versmaden welkomstbonus.

odds Unibet wolfsburg Gent

© Unibet

Promotie Wolfsburg – Gent: geld terug bij foute meervoudige weddenschap

Ben je zeker van je stuk en durf je inzetten op meerdere wedstrijden tegelijk in de vorm van een multiple weddenschap? In dat geval heeft Unibet een interessante actie lopen, die zowel op de Europa League als de Champions League geldt. Plaats je namelijk een pre-match 1X2-multiple op 4 (of meer) wedstrijden van de Champions League en/of de Europa League, en verliest er 1 van je voorspellingen, dan krijg je je inzet terug tot € 25. Let er wel op dat je je eerst aanmeldt voor deze promotie, en dat de totale quotering van je combinatieweddenschap 4.00 of hoger is. Dit aanbod vind je niet bij alle voetbal goksites, dus maak snel gebruik van dit exclusieve aanbod bij Unibet.