Wedden op Wolfsburg tegen Lille met de beste odds

Jeroen van den Berg
08.12.2021

Vanavond nemen Wolfsburg en Lille het tegen elkaar op in de Champions League. Wolfsburg staat weliswaar vierde maar heeft nog altijd kans om tweede te worden en zich te kwalificeren. Er staat dus genoeg op het spel bij deze spannende match

Iedereen kan zich nog kwalificeren in Groep G

Het is ongekend spannend in Groep G van de Champions League. Op de slotdag kunnen alle vier de ploegen zich nog kwalificeren voor een plek bij de laatste 16. Lille is koploper met 8 punten en dat is een puntje meer dan RB Salzburg. Vervolgens staat Sevilla derde met 6 punten en volgt Wolfsburg met 5 punten.Als Wolfsburg wint van Wolfsburg is het dus zomaar over en uit voor de Franse koploper in deze groep. TOch heeft Lille de latste twee wedstrijden gewonnen en doen ze het de laatste weken dus redelijk goed. De Champions League campagne begon wat zwak met twee gelijke spelen en een nederlaag maar inmiddels is de draad weer opgepakt. Ook in de eigen competitie werd er twee keer op rij gewonnen en zo komt Lille dus met vertrouwen naar Wofsburg. 

Toch mag Lille het niet uit handen geven en is er gewoon een overwinning nodig. Dat zal lastig worden want sinds 2009 is Wolfsburg thuis ongeslagen. Wel is Lille er al zeker van dat ze derde worden in de poule en dus sowieso Europees voetbal gaan spelen. Ze moeten het tegen Wolfsburg wel doen zonder Xeka en Jonathan Bamba die allebei geschorst zijn. Sven Botman lijkt wel mee te kunnen spelen en ook Renato Sanches lijkt van de partij. Of de beste bookmaker Lille als favoriet zien, zie je zometeen.

De dood of de gladiolen voor Wolfsburg

Met een vierde plek toch nog hoop hebben om zich te kwalificeren voor de laatste 16. Het zijn niet veel clubs gegeven. Toch is Wolfsburg nog in staat te stunten en zich te kwalificeren. Maar dan moet wel alles mee zitten. Bovendien zijn de resultaten van Wolfsburg in de Champions League niet heel denderend. Er werd slechts een wedstrijd gewonnen en dat was tegen Salzburg. Tegen Lille werd op speeldag 1 gelijk gespeeld en dat geeft hoop voor de Duitsers. Tegelijkertijd zijn er ook wat blessures en absenties bij Wolfsburg. Zo is Lukas Nmecha geschorst voor de slotwedstrijd en zijn William, Schlager, Bialek en Mehmedi allemaal niet in staat om te spelen. 

Dat brengt ongetwijfeld kopzorgen met zich mee voor coach Florian Kohfeldt. Met nog een wedstrijd te spelen zal de motivatie er ongetwijfeld zijn om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Als het even meezit wordt Wolfsburg tweede, of toch derde. We gaan kijken naar de verwachtingen van de Belgische bookmakers en dat Betfirst in het bijzonder.

Wolfsburg favoriet tegen Lille vanavond

©Betfirst

Wie is er favoriet om deze wedstrijd te winnen?

Het gaat spannende worden tussen Wolfsburg en Lille. Wolfsburg is zelfs favoriet om te winnen bij Betfirst. Wel krijg je maar liefst 2.45 voor een overwinning van Wolfsburg en staan de odds voor Lille op 3.35. Een gelijkspel staat net even iets lager met 3.25. Hoe je dus ook inzet op deze wedstrijd je pakt minimaal 3,5 keer je inzet en dat is ook wel eens lekker. Vergeet niet om de Betfirst review te lezen om zo alle plussen en minnen van deze bookmaker te ontdekken. Ben je al overtuigd? Dan kun je via de link je direct aanmelden.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.