Wedden op de winnaar van World Matchplay Darts

Jeroen van den Berg
19.07.2021

Ook in de zomer gaat het dartscircus gewoon verder. Het toernooi dat inmiddels al bezig is, is de World Matchplay. De 16 beste darters van de PDC spelen met nog 16 qualifiers om de titel. Er kan er slechts een winnen.

Wie doen er mee aan World Matchplay Darts 2021?

Gerwyn Price is een van de spelers die qua kwaliteit mee kan vechten om de titel. Toch heeft Price geen al te beste ervaringen met dit toernooi. De laatste vier jaar vloeg Price er steeds al in de eerste ronde uit. De man uit Wales is vastberaden om deze editie hoge ogen te gooien en gaat vol voor de zege. Toch dekt de darter zich ook voorzichtig in. Price heeft al even niet meer gespeeld en kan niets meer beloven dan dat hij zijn stinkende best zal doen.

De titelhouder is “Dancing Dimi” van den Bergh. De Belg gaat natuurlijk vol voor z’n tweede zege op dit toernooi maar weet ook dat er nog meer kapers op de kust liggen. Zo zien we Peter Wright, Michael van Gerwen, Rob Cross en Gary Anderson terug. Wat ook weer terugkomt is een vol stadion. Dat kan de darters natuurlijk vleugels gegeven. Andere grote namen zijn James Wade, Michael Smith, Nathan Aspinall, Chris Dobey en Jose de Sousa. Een volle arena in Blackpool en ‘s werelds beste darters die in drie weken tijd op zoek gaan naar de Phil Taylor trofee. Darts is terug, en hoe! Om de spanning in huis te halen en een mooie winst te pakken kun je nu inzetten op darts bij de bookmakers Nederland.

Wie tippen wij als favoriet om de World Matchplay Darts te winnen?

Week twee gaan van start en dat gebeurt dus met een volle zaal. We zien gelijk dat Gerwyn Price en Michael van Gerwen bij het publiek de grote favorieten zijn. Wat ons betreft zijn deze twee darters zeker de grote favorieten. Toch moet je ook een Jose de Sousa en Peter Wright niet onderschatten. Zo gooide de Sousa al 240 180’s dit jaar, meer dan elke andere speler. Met name zijn Tops-Tops-Tops finish en mei zorgde voor sensatie. De resultaten van de Sous zetten hem wat ons betreft sowieso in de top 5, maar eigenlijk top 3.

De regerend kampioen Dimitri van den Bergh kunnen we toch ook niet overslaan. Dancing Dimi won vorig jaar verrassend, hij zal er alles aan doen om dit jaar ook weer die trofee op te kunnen tillen om zo België als darts natie op de kaart te zetten, behalve dansen kan deze man toch ook echt wel een potje dansen. Laten we bij Bwin eens kijken wat de odds zijn voor de favorieten van de Worlds Darts Play,

world matchplay darts 2021 favorieten wedden

©Bwin

De favorieten bij de bookmakers

Bwin heeft vanaf de start van het toernooi al de hoogste odds van de bookmakers België en ook qua wedden op de eindwinst is het deze bookmaker dat de mooiste odds heeft. Hier zien we dat Gerwyn Price de meeste kans heeft volgens Bwin om te winnen. Je krijgt 5.00 voor Price, gevolgd door van Gerwen met zes keer je inzet. Heel kort daar achter zit Jose de Sousa. Peter Wright kom uit op 7.50 en Dimitri van den Berg sluit de top vijf af met negen keer je inzet. Deze vijf namen komen bij elke bookmaker als top 5 uit de bus, het is alleen Bwin waarbij je net iets betere odds kunt vinden. Meld je daarom gelijk aan bij deze bookmaker via de link hieronder, of lees het Bwin review.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.