Vitesse met nieuwe coach tegen Feyenoord

Jeroen van den Berg
05.12.2019

Met nieuwe tijdelijke coach, Joseph Oosting zal Vitesse het op moeten nemen tegen Feyenoord. Beide teams zien we niet terug binnen de top 5. Wie van de teams weet de weg naar boven te vinden?

Feyenoord op de goede weg sinds komst Advocaat

Met het nieuwe trainersduo Advocaat en de Wolf worden er weer punten gepakt bij de Rotterdammers. De 4-0 nederlaag in Amsterdam tegen Ajax was de laatste verliespartij en dus klimt geleidelijk weer omhoog. In de Eredivisie werd alleen nog een keer gelijkgespeeld in Groningen. De wedstrijden tegen VVV, RKC en Zwolle werden gewonnen en met deze 10 punten is de weg naar boven ingeslagen. Een wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse is normaal een match tussen twee teams in de top 5 van de Eredivisie. Vanwege de matige resultaten zien we Feyenoord terug op de zevende plaats terwijl Vitesse op plaats nummer negen staat. Wat verwachten de betting sites Nederland van deze wedstrijd?

Vitesse zonder entertainende Slutsky

Het zal een gemis zijn in de Nederlandse competitie. Leonid Slutsky de sympathieke Rus is opgestapt bij de Arnhemmers na een zeer slechte reeks van de club. De coach die altijd te porren was voor een lach en een grap en nooit saai overkwam langs de lijn heeft zijn biezen gepakt bij Vitesse. De situatie was redelijk onhoudbaar na vijf nederlagen in de Eredivisie op rij. Nu is Joseph Oosting als interim-coach aangesteld. Of hij de tijden kan veranderen is de grote vraag. We weten wel zeker dat het treffen met Feyenoord geen makkelijke match zal worden aangezien Feyenoord net uit een diep dal kruipt en in een “winning mood” is.  Wat opvalt is dat zowel Feyenoord als Vitesse net iets meer zelf weet te scoren dan dat ze tegengoals krijgen. Beide teams staan op een positief doelsaldo van 2.

 

de odds voor vitesse tegen feyenoord

© Betrebels

De odds voor Vitesse – Feyenoord

De quoteringen voor deze mooie wedstrijd waar een hoop op het spel staat hebben we gevonden bij Betrebels. Als je nog niet zo bekend bent met deze bookmaker raden we je aan om onze Betrebels review even mee te pakken waar we onder andere de bonus uitgebreid bespreken. We zien dat de odds heel erg dicht bij elkaar liggen. De thuisploeg, Vitesse, staat op 2.85 voor een overwinning. Feyenoord is favoriet maar de verschillen zijn niet groot. Voor een Rotterdamse overwinning krijg je 2.28. Mochten de teams niet verder komen dan een gelijkspel, dan wordt hier 3.70 voor betaald. Bovendien hebben wij bij Betrebels ook nog een mooie bookmaker bonus voor je gevonden.

De €100 Betrebels bonus voor nieuwe spelers

Bovenop de goede odds voor Vitesse Feyenoord, krijg je nu als nieuwe speler ook nog een goede bonus. Zodra je €10 of meer stort, stuur je een mailtje naar bonus@betrebels.com. Je krijgt dan direct van je gestorte bedrag als bonus. Stort dus €100 en begin direct met €150 te spelen. De maximumbonus is €100. Dit krijg je dus als je €200 stort. De rondspeelvoorwaarde is vijf keer op odds boven 1.75 wat zeer redelijk is.  Meer over deze bonus weten of direct aanmelden? Het kan via de knop hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.