Wed op Zweden Zwitserland: €5 gratis

Gaston Dupont
02.07.2018

De voorlaatste kwartfinale op dit WK is er eentje tussen Zweden en Zwitserland en dit op dinsdagmiddag. Vandaag blikken we vooruit op deze wedstrijd en laten we je kennis maken met b-Bets. B-Bets heeft voor nieuwe spelers uit België en Nederland een €5 gratis promotie en een welkomstbonus van 100% tot €100.

Wed voor €5 gratis op Zweden Zwitserland

  • Klik hier op de b-Bets foto of banner en meld je aan.
  • Je ontvangt binnen de 24u een €5 gratis bet.
  • Plaats weddenschappen op min 1.80 en dit binnen de 30dagen.
  • Zodra je voor €80 hebt rondgespeeld, kan je de bonus laten uitbetalen.
  • Van de €5 gratis, kan je max €50 winst maken.

B-Bets 100% tot €100

Hierboven kan je een €5 Gratis Bonus Zonder Storting Sport in de wacht slepen. Maar voor nieuwe klanten uit België en Nederland is er ook nog een stortingsbonus van 100% tot €100. Om je bonus te kunnen laten uitbetalen, dien je je bonus en je storting achtmaal rond te spelen. De minimum odds van deze weddenschappen dienen dan 1.80 te zijn. In totaal krijg je hiervoor een maand de tijd. Bij B-Bets kan je storten via MasterCard, Visa, Bancontact en iDeal. Hierdoor valt B-Bets ook in de Bookmakers iDeal categorie.

Voorbeschouwing Zweden Zwitersland

De Bet Sites duiden Zwitserland aan als de favoriet om deze wedstrijd te winnen en krijgt een notering van 2.70. B-Bets verwacht een spannende wedstrijd en dat zien we aan de quotering voor Zweden, want zij krijgen een odd van 3.05. Een gelijkspel levert je dan weer 3.00 op. Zweden eindigde eerste in zijn groep, voor Mexico en schakelde daarmee Duitsland en Zuid-Korea uit. Zwitserland werd tweede in zijn groep, na Brazilië. We verwachten een gesloten duel, daarom plaatsen we onze bet op een kwalificatie voor Zweden ipv winst voor Zweden. Zweedse kwalificatie levert ons slechts 2.00 op, maar dan tellen verlengingen en penalties ook mee. Wat denk jij? Schrijf je in bij B-Bets en plaats je bet met €5 gratis.

Over de auteur