Quoteringen Vincent van der Voort vs Cameron odds Menzies 22-12-2022

Jeroen van den Berg
20.12.2022

Vincent van der Voort speelt op donderdag avond zijn eerste WK partij op het WK tegen Cameron Menzies, de partner van Fallon Sherrock. De winnaar van het duel kan zelfs tegen Sherrock uitkomen in de kwartfinale. Wat zijn de kansen van “Fast Vinnie”?

Eerste duel Van der Voort op het WK

van der Voort vs Cameron odds
Bookmaker: betcity.nl bet365 Unibet logo kleiner
Weddenschap BetCity Bonus Bet365 Bonus Unibet Bonus
V/d. Voort wint 2.90 2.96 2.93
Menzies wint 4.50 4.40 4.40
V/d Voort King of the Oche:Ja 6.50 6.50 6.45
Menzies King of the Oche: Ja 5.50 5.80 5.70
Meer dan 7,5 180’s 2.10 2.10 2.05
Minder dan 7,5 180’s 1.67 1.65 1.67

Overzicht odds 20-12-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Door zijn PDC ranking speelt Fast Vinnie pas zijn eerste partij op het WK. Waar andere spelers, zoals dus Cameron Menzies, al in actie kwamen, kon Van der Voort zich voorbereiden door eerst wat wedstrijden te bekijken. Van der Voort noemde na het zien van de vorige wedstrijd, Menzies een “geniale gek”.

Aanmelden bij BetCity

Dat had er onder meer mee te maken dat de Brit constant met zichzelf aan het praten was tijdens zijn vorige duel en zich zelfs een paar keer letterlijk voor zijn hoofd sloeg. Ook speelde Fast Vinnie al eerder tegen Menzies dit seizoen. Die wedstrijd verloor de Nederlander en dus weet de man uit Purmerend dat hij aan de bak moek. Van der Voort is de nummer 32 van de wereld en bij de bookmakers dé kanshebber voor de overwinning in deze wedstrijd. Een eindoverwinning op het WK darts lijkt er echter niet in te zitten. De odds van 151.00 voor winst van de Nederlander maken Van der Voort in ieder geval geen WK Darts geheime favoriet.

Menzies won dit seizoen al van Van der Voort

Het is rustig in huize Menzies/Sherrock. Zowel de heer en dame des huizes zijn op Ally Pally te vinden. Voorlopig strijdt het koppel nog mee in het toernooi en het liefst komen ze elkaar tegen in de kwartfinale. Daarvoor is het wel zaak dat Menzies wint van Vincent van der Voort. Dat deed hij al eens en dus is het zaak om eenzelfde resultaat te halen.

Menzies weet echter wel dat hij dan beter voor de dag moet komen als in zijn vorige partij tegen Portela. Dat werd weliswaar 3-1 voor de Schot, maar er ging een hoop mis. “Cammy” weet dat hij zich die fouten niet kan veroorloven tegen de Nederlander en zal dus een hoger niveau moeten halen. De bookmakers lijken (nog) niet overtuigd. Dat tonen de Wk darts odds wel aan. Voor winst van Menzies krijg je namelijk 2.80 en dat is een stuk meer dan voor winst van de Nederlander.

Darts WK 2023 welkomstbonus Jacks Casino

De beste odds en dartsbonus bij Betcity

Van alle bookmakers pak je nu de beste odds bij Betcity. JE zag al de 2.80 voor winst van Menzies en voor een overwinning van Van der Voort krijg je 1.90. Denk je echter dat Van der Voort King of the Oche wordt? Dan krijg je 6.50 keer je inleg. Dezelfde bet maar dan voor Cameron Menzies staat op 5.50.

Pak de Betcity bonus

Vergeet ook niet de mooie Betcity bonus te pakken. Er is er zelfs meer dan één. Zo krijg je al een odds boost, maar is er ook Bet&Get promotie waarbij je een gratis live weddenschap krijgt van € 5,00 als je € 10,00 inzet. Om deze bonussen te pakken hoef je je alleen maar aan te melden via een van de links in dit artikel en de stappen te volgen. Zo heb je niet één, maar zelfs twee bonussen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.