Wat een wedstrijd! Wedden op Barcelona tegen Bayern Munchen!

Jeroen van den Berg
12.08.2020

Een voetbalklassieker om je vingers bij af te likken. In Lissabon neemt het Barca van Frenkie de Jong en Leo Messi het op tegen het Bayern van Lewandowksi & co. Wie gaat deze koningswedstrijd van de Champions League winnen?

De mooiste wedstrijd van de Champions League tot nu toe

Twee van Europa’s grootste teams strijden in Lissabon om een ​​plek bij de laatste vier en beide hebben de kwaliteit om echte problemen te veroorzaken in wat tot nu toe de wedstrijd van het toernooi zou kunnen zijn.

Barça is echter niet overtuigend geweest sinds de hervatting van La Liga, want het lukte niet om te winnen in vier van hun 12 wedstrijden na de herstart en scoorde 1-0 overwinningen tegen Athletic Bilbao, Espanyol en Real Valladolid, zodoende pakte Real Madrid opnieuw de La Liga title.

Bayern, aan de andere kant, is bijna meedogenloos geweest sinds ze terugkeerden van hun winterstop in januari, waarbij ze 23 van hun 24 wedstrijden in alle competities wonnen en de andere troffen. Die reeks omvat 13 opeenvolgende overwinningen sinds de Bundesliga medio mei werd hervat. Bayern is dus on fire terwijl Barca nog wat moeite heeft. Wat verwachten de betting sites van deze wedstrijd?

Lewandowski vs Messi

Twee titanen van het hedendaagse voetbal staan tegenover elkaar. Voor een keer hebben we het niet over de strijd tussen CR7 en Lionel Messi.Robert Lewandowski laat dit seizoen zien niet voor beide topatleten onder te doen. De Poolse spits scoorde dit seizoen 13 doelpunten in slechts zeven optredens in Europa, gemiddeld één keer per 47 minuten. Hoewel Lewandowski voor de goal ontzetten gevaarlijk is, levert hij ook nog eens een flink aantal cruciale assists af.

 

Tsja, wat moeten we nog zeggen over Messi. Zelfs als je denkt dat de kleine Argentijn een minder seizoen heeft zie je hem terug in de top van het topscorers klassement en weet hij in zijn eentje een wedstrijd te beslissen. In de Champions League staat hij ook dit seizoen gewoon op zeven goals en negen assists. Een prestatie van wereldformaat waar we eigenlijk gewend aan zijn geworden. Laten we snel naar de odds van Svenbet gaan. Als je nog niet zo bekend bent met Svenbet en de Svenbet bonus, dan moet je echt even onze Svenbet review bekijken. Hier vind je alle informatie over deze goede bookmaker in een handig overzicht.

Svenbet Logo

©Svenbet

Wedden met mooie bonus en de beste odds

Svenbet is jouw bookmaker bij de match tussen Barca en Bayern Munchen. Het gebeurt niet vaak maar Barcelona is flink underdog voor de wedstrijd tegen Bayern. Wedden dan Barca zich kwalificeert voor de halve finale geeft je nu 2.55. Bayern Munchen kwalificeert staat op 1.50.

De odds bij het wedstrijdresultaat zelf verschillen niet veel. Als je kiest dat Barca wint krijg je hier maar liefst 3.41 voor. Bayern Munchen geeft 1.98. Een gelijkspel, wat inhoudt dat we gaan verlengen en zelfs penalty’s kunnen krijgen staat op 3.86.

Hoe je ook inzet op deze mooie wedstrijd. Doe het in ieder geval niet voordat je de mooie bonus van Svenbet meepakt waarmee je tot 125 euro extra pakt bij jouw eerste storting. Met een druk op de knop pak je deze goede odds en lekkere bonus direct mee. Veel wedplezier bij misschien wel de wedstrijd van het jaar!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.