Wed op het derby – Barcelona tegen Espanyol met € 150

andre
27.03.2019

Barcelona tegen Espanyol – dat is misschien wel het leukste derby van de hele week. Na een reeks van 5 wedstrijden zonder puntenverlies is Barcelona nog altijd leider in La Liga. En dat al met 10 punten voorsprong. Voor Espanyol gaat het net iets minder – 1 winst, 1 verlies en 3 keer gelijkspel uit de laatste 5 wedstrijden. Dat betekent op dit moment plaats 13 – maar ze zijn enkel 3 punten van de negende plaats verwijderd. Beide ploegen willen zeker winnen. Maar dat is nog niet alles. Ook jij kunt winnen, en dat bij bookmaker Bet777. Circa 130 verschillende weddenschappen zijn beschikbaar voor deze wedstrijd. Daarnaast wacht er de Bet777 App op je, net als de welkomstbonus tot € 150.

Quoteringen Barcelona tegen Espanyol in La Liga bij Bet777 online

Top odds derby van Barcelona bij Bet777

In Camp Nou is Barcelona bijzonder sterk – en daarom ook favoriet bij de bookmakers. Op dit moment is er een quotering van 1.18 voor winst. Eindigt de wedstrijd op een gelijkspel, dan wacht er een notering van 7.25 op je. De odds voor winst van outsider Espanyol liggen zelfs bij 13.25. Scoren beide ploegen, dan ontvang je 1.80 keer je inzet. Gebeurt dit niet, ligt de quotering bij 2.00. Zoals je in ons Bet777 review kunt zien, zijn de quoteringen een van de sterke punten bij de online bookmaker. Natuurlijk kun je op de exacte score of het resultaat aan de rust wedden. Maar ook de quoteringen voor doelpuntenmakers zijn attractief:

  • Scoort Lionel Messi het eerste of het laatste doelpunt, dan liggen de odds bij 3.00
  • Voor een eerste of laatste doelpunt van Arturo Vidal ligt de quotering al bij 15.00
  • Scoort Javi Puado het eerste of laatste doelpunt, dan ontvang je odds van 19.00

Stortingsbonus Bet777: € 150 na het aanmaken van je account

Nog geen account bij deze bookmaker? Een maximum bedrag van € 150 wacht er op je voor je eerste storting. Klik op onze button naar de site van Bet777. Daarna registreer je een online weddenschappen account bij de bookmaker. Stort nu minstens € 10 in je account. Hiervoor ontvang je nu 50% van het bedrag van de storting als bonus.

  • Volg onze link naar de homepage van Bet777
  • Stort een bedrag van minstens € 10 in je account
  • Van de bookmaker krijg je nu een 50% bonus
  • Voldoe aan de bonuscondities voor de uitbetaling

Het bedrag moet minstens 4 keer worden gespeeld met odds van 2.00 of hoger. Speel het bonusbedrag 4 keer met een quotering van tenminste 2.00. Gebruik je onze exclusieve code ‘Topfree’ bij het aanmaken van je account, dan ontvang je na 1 maand een € 10 free bet. Daarna is er elke maand € 5 free bet voor minstens € 50 maandelijkse inzet. Een van de beste bookmakers Bancontact laat je nu winnen met Barcelona – Espanyol!