Kan België eindelijk winnen van Wales?

Erik de Kort
24.03.2021

Wales is de laatste vier wedstrijden tegen België ongeslagen. België, dat slechts 3 van de 50 wedstrijden verloor, heeft het dus altijd lastig tegen Wales. Wat wordt de uitslag nu, tijdens de WK kwalificatie van 24 maart 2021?

Lukaku meldt zich in de punt van de aanval

Even leek het erop dat België behalve Eden Hazard en Axel Witsel ook Romelu Lukaku moest missen. Gelukkig kon Lukaku zich afgelopen maandag gewoon melden bij de nationale selectie Het doel is natuurlijk om eindelijk eens van Wales te gaan winnen en zo de eerste drie punten van de kwalificatiecampagne te pakken. België is bezig aan een geweldige reeks en zal zo graag door willen gaan om de moed erin te houden voor Euro 2020 dat over een paar maanden gespeeld gaat worden.

De nummer één van de wereld maakt een goede kans om dit toernooi op z’n naam te schrijven maar weet toch ook dat het kwalificatie voor het WK in Qatar net zo belangrijk is. We verwachten dat de Rode Duivels bij de WK bookmakers flink favoriet zijn tegenover het voor België toch wel stugge Wales. Gaat België dan eindelijk winnen of zijn de Welshmen de Duivels opnieuw te slim af?

Wales doet het goed onder Rob Page

In november kwam er een nieuwe coach bij het nationale voetbalteam van Wales omdat Ryan Giggs voorlopig geschorst is. Rob Page nam het stokje over en sindsdien is er al drie wedstrijden niet meer verloren. Van Noord-Ierland en Finland werd gewonnen en tegen de Verenigde Staten werd het 1-1. België is natuurlijk een ander verhaal.

Hoewel Wales het al vier keer erg goed heeft gedaan tegen de Rode Duivels blijft het toch de nummer één van de wereld tegen de nummer achttien. Gelukkig voor Page is de hele ploeg bij Wales fit en kunnen ze in volle oorlogssterkte aantreden in Leuven. Van de bookmakers België is Betway degene met de beste odds bij deze wedstrijd. Je zal hieronder zien hoeveel het wedden op deze wedstrijd opleveren maar we willen je toch ook wijzen op onze Betway review.

betway odds bij belgie - wales 25-03 wk kwalificatie

©Betway

België is uiteraard favoriet

Als nummer één van de wereld ben je natuurlijk altijd favoriet. Helemaal tegen een land als Wales dat achttiende op de FIFA-wereldranglijst staat. De bookmakers verwachten ondanks de goede reeks van Wales tegen België, niet al te veel van de Welshmen. Voor inzetten op België krijg je bij Betway 1.28 en de odds voor Wales staan op 11.00. Een gelijkspel staat op 5.25. De bookies gaan dus uit van winst van België en wij eerlijk gezegd ook. Het levert niet al te veel op maar we kunnen toch echt niet om de nummer één van de wereld heen.