Betsson Promotie: 100% tot 50 €

Gaston Dupont
11.07.2017

Deze bookmaker Betsson promotie is enkel gericht op nieuwe Nederlandse spelers en Betsson biedt een promotie aan van 100% tot maximaal 50 €. We leggen je graag uit hoe jij kan genieten van deze bonus en hoe Betsson werkt als bookmaker.

Betsson promotie : 100% tot € 50

  • Klik hier op een Betsson Banner.
  • Maak een nieuw Nederlands account aan.
  • Stort minstens € 10 via iDeal, Visa, MasterCard of een PaySafeCard.
  • Je ontvangt vervolgens 100% extra tot maximaal € 50.
  • Zet nu je bonusbedrag 10x in op odds van 1.50 of hoger.
  • Je hebt 30 dagen om de bonus rond te spelen.

De Betsson Bonus is een welkomstbonus van 100% tot maximaal 50 €. Om optimaal te genieten van deze bonus kan je het beste minstens 25 euro storten. Je zal voor een totaal van 500 € moeten spelen op minimale noteringen van 1.50. De noteringen zijn aan de lage kant en je kan enkele selectie spelen. In totaal heb je 30 dagen de tijd om hier aan te voldoen. De bonus is uitstekend om kennis te maken met Betsson en de website. Stort niet via Skrill of Neteller, want dan kom je niet in aanmerking voor de bonus.

Betsson als bookmaker?

Betsson scoort hoog bij de Bookmakers Vergelijken en haalt een 8,5 in onze test. De website is in het Engels, maar je kan wel storten met iDeal. Dit is voor Nederlandse wedders een pluspunt. Na de eerste storting, kan je trouwens wel met Skrill of Neteller. Dit heeft enkel invloed op je eerste storting en de daarbij horende welkomstbonus. Je kan ook de Betsson app downloaden voor iOS en Android, zodat je altijd mobiel wedden kan. Betsson is een betrouwbare bookmaker en heeft een groot assortiment aan sporten en verschillende subweddenschappen. Nog een belangrijk aspect is dat Betsson hoge quoteringen aanbied. Niet onbelangrijk als je hogere winsten wilt. Meld je dan ook nu aan en win!

Wedden bij Betsson Promotie© Betsson

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.