Benut je Kans – € 100 Gratis Big Bet World Stortingsbonus

Peter Groen
30.09.2016

Big Bet World accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Kies een alternatief uit het Bookmaker Bonus overzicht. 

Een Bookmaker die bij verschillende wedders nog niet bekend is maar wel zeer goed is, is Big Bet World. Niet alleen vanwege het aanbod van BigBetWorld is het een goede bookmaker maar zeer zeker ook door de zeer flexibele € 100 Welkomstbonus. Wij laten je in dit artikel kennis maken met zowel deze Welkomstbonus als de eigenschappen van deze Bookmaker.

Waarom Big Bet World? 1. Geweldige Welkomstbonus!

De Big Bet World Bonus is eentje die absoluut tot de top bonussen op de wedmarkt hoort. Het gaat om een stortingsbonus van 100% tot € 100. Als je € 100 stort, ontvang je dus € 100 gratis. Je hoeft enkel na je storting even contact op te nemen met de live chat waarna je je gratis bonus krijgt toegekend. Hierna hoef je je stortings- en bonusbedrag slechts 3x in te zetten om je bonus vrij te spelen. In dit voorbeeld speel je dus na een inzet van in totaal € 600 je gehele bonus reeds vrij. Al je weddenschappen op quoteringen van 2.00 of hoger tellen mee en je hebt maar liefst 90 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen!

Big Bet World Bonus

Waarom Big Bet World? 2. Geweldige Bookmaker!

Om te bepalen of een bookmaker tot de Beste Bookmakers Nederland behoort of tot de Beste Bookmakers België bekijken wij altijd 10 punten van een bookmaker. Big Bet World blinkt eigenlijk op al deze punten. Goed wedaanbod, goede klantenservice, mobiele app en met name zeer hoge quoteringen. Het enige mindere punt is dat je bij BigBetWorld geen tijdelijke promoties vindt. Daarentegen biedt het wel twee promoties waarvan je het gehele jaar door kan profiteren. Een extra winstverhoging bij winnende combinatie weddenschappen en daarnaast ontvang je bij elke weddenschap Big Bet Points. Deze kun je hierna inleveren voor echt geld. Big Bet World is zowel beschikbaar voor Nederlanders als Belgen. Meld je direct aan en ga aan de slag met je € 100 Gratis Bonus!

Big Bet World Website

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *