Wed € 10 Risicovrij op winst Brazilie + € 10 Gratis Cash!

Peter Groen
01.07.2018

Maandag trappen Brazilie en Mexico om 16.00u af voor hun onderlinge achtste finale duel. Betser geeft al haar Nederlandse klanten de gelegenheid om € 10 zonder risico in te zetten op winst van Brazilie. Nieuwe klanten kunnen daarnaast ook nog eens € 10 gratis cash pakken. Beide promoties lichten wij voor jou toe en ook blikken we vooruit op het duel.

Hoe wed ik € 10 risicovrij op winst Brazilie?

  • Klik op een van de Betser buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor min. € 10 saldo. Storten kan o.a. met iDeal, Visa en MasterCard.
  • Plaats een € 10(+) pre-match weddenschap op winst Brazilie @ 1.43 odd.
  • Gewonnen? Je inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Je ontvangt je inzet tot € 10 terug i.d.d.v. een Gratis Weddenschap.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is erna geheel voor jou!

Nieuw bij Betser? Pak € 10 cash na eerste bet!

Bovenstaande actie is voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Nieuwe klanten krijgen daarnaast ook nog eens € 10 gratis cash na hun eerste weddenschap van € 20 of meer, dit ongeacht het resultaat! Betser behoort tot de Bookmakers iDeal en geeft je ook de gelegenheid om te storten met Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Als we Bookmakers Vergelijken+ zien we dat Betser tot de Voetbal Gokken Sites hoort met een groot wedden aanbod en prima quoteringen. De service is ten slotte ook uitstekend, genoeg reden om je aan te melden dus!

Voorbeschouwing Brazilie Mexico Quoteringen!

Brazilie hoorde vooraf tot een van dé titelfavorieten maar viel in de groepsfase enigszins tegen. Zowel tegen Zwitserland, Costa Rica als Servie wist het slechts bij vlagen te imponeren maar dit was wel genoeg voor 7 punten en de groepswinst. Mexico verraste met een 1-0 overwinning op Duitsland en wist ook Zuid-Korea te verslaan. De 3-0 nederlaag tegen Zweden kwam hard aan maar was verder niet meer van belang. Puur naar kwaliteit gekeken verwachten wij een overwinning van Brazilie. Maar een stunt in dit toernooi zou niet de enige zijn. Winst Brazilie is 1.43, gelijkspel 4.35 en en winst Mexico 8.50. Waar kies jij voor? Wed met gratis cash en risicovrij bij Betser en win!

Over de auteur