De Bundesliga raast door: 5 wedstrijden op woensdag!

Jeroen van den Berg
15.06.2020

Het is ontzettend spannend in Duitsland. Met nog drie wedstrijden te spelen worden de belangrijkste plaatsen verdeeld Wij doen de voorbeschouwing en geven je de beste odds voor elke match deze woendag!

Borussia Dortmund – FSV Mainz

Als Dortmund nog Bayern wil blijven achtervolgen, weliswaar op zeven punten achterstand kan het geen punt laten liggen. Mainz staat 15e en ziet Bremen en Düsseldorf dichterbij komen in hun doel om degradatie te ontlopen. Mainz verloor met 0-1 van Augsburg dit weekend en is op zoek naar die belangrijke punten aan het einde van het seizoen. Normaalgesproken zou Dortmund de punten toch in het Westfalen moeten houden. De krappe 0-1 overwinning van afgelopen zaterdag waarin Erling Haaland pas in de 90e minuut beslissend was, laat zien dat Dortmund niet in opperbeste vorm is. Toch gaan de betting sites uit van een overwinning van BVB met odds van 1.23 voor de winst tegenover 12.00 voor een overwinning van FSV Mainz.

RB Leipzig- Fortuna Düsseldorf

Voor Leipzig lijkt het seizoen er langzaamaan toch wel op te zitten. Leipzig staat derde met vier punten achterstand op Dortmund en tegelijkertijd vijf punten voorsprong op Leverkusen.  Het onfortuinlijke Fortuna Düsseldorf dacht tegen Dortmund een punt te pakken en zo op gelijke hoogte te staan met Schalke maar moest in de laatste minuten toch een nederlaag verwerken. Frankfurt staat op dit moment zestiende en vecht voor behoud in de Bundesliga. Met Bremen op evenveel punten hebben ze minimaal een punt nodig. Kunnen ze tegen de nummer drie van de Bundesliga wel punten pakken? Svenbet geeft je 14.00 voor een overwinning van Fortuna Düsseldorf tegenover 1.20 voor Leipzig als winnaar.

Bayer Leverkusen – FC Köln

Bayer Leverkusen pakte de vierde plaats over van Mönchengladbach. Met een overwinning op de ploeg uit Keulen kan Leverkusen die plaats steviger vastpakken. FC Köln staat twaalfde en op en veilige afstand van de degradatiestreep. Winst van Leverkusen lever 1.47 op, gelijk 4.60 en een overwinning van Köln 5.30. Voor we naar de Svenbet bonus gaan kijken hebben we nog twee wedstrijden deze woensdag die je niet mag missen.

 

odds bundesliga wedden

© Svenbet

Augsburg – Hoffenheim

Hoffenheim hoopt nog steeds de zesde plek te pakken die recht geeft op Europees voetbal. Drie punten tegen Augsburg is dan ook een must! Augsburg staat veilig op de dertiende plek en we verwachten dat Hoffenheim met opgestroopte mouwen vol voor de winst gaat. Bij Svenbet zien we dat de odds vrij dicht op elkaar liggen. 2.57 krijg je voor een uitoverwinning van Hoffenheim terwijl je 2.63 krijgt voor Augsburg. Een gelijkspel staat op 3.50.  Ook voor de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Schalke pakken we de odds bij Svenbet vandaan. We raden je zeker aan om onze Svenbet ervaringen eens door te lezen om meer te weten te komen over deze top bookmaker.

Eintracht Frankfurt – Schalke 04

Een rechtstreeks duel om de negende plek. Eintracht Frankfurt, nu tiende, heeft Schalke 04 in het vizier. Het onderlinge verschil is slechts één punt en je kan de klok erop gelijk zetten dat dit een geweldige strijd zal worden. Eintracht won met maar liefst 1-4 van Hertha dit weekend terwijl Schalke niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Leverkusen. Eintracht krijgt het thuisvoordeel met odds van 1.74. Een gelijkspel staat op 3.84 terwijl je voor een overwinning van Schalke 04 maar liefst 4.40 keer je inzet terugziet. Als je denkt dat Schalke in Frankfurt kan winnen is hierop inzetten meer dan de moeite waard.

Tot €125 extra bij je eerste storting!

Met de Svenbet bonus code SBOOKX6 krijg je nu 100% van je eerste stortingsbedrag extra, waardoor je dus nog meer kunt inzetten op de spannende voetbalcompetities. Door de code te gebruiken hoef je de bonus en storting slechts zes keer rond te spelen voordat je deze kunt uitkeren wat natuurlijk het doel is. Wil je meer info over deze bonus of direct gebruik maken van de Svenbet bonus? Klik dan op de link hieronder!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.