Win € 50 als Brugge wint van Charleroi bij Ladbrokes

Jeroen van den Berg
10.02.2021

We hebben een mooie actie voor je gevonden bij een heerlijke wedstrijd in de Pro League. Hier lees je alles over deze promo en de wedstrijd tussen Charleroi en Club Brugge.

Welk team wint er op zondag?

Charleroi kwam de eerste helft van het seizoen goed mee in de top drie maar verloor de laatste maanden toch flink wat punten. Daarom zien we ze nu terug op plek zeven. Opvallend is dat er van de laatste tien wedstrijden er slechts drie keer werd gewonnen. Daarbij is ook de bekerwedstrijd tegen Westerlo meegenomen. In de Pro League wist Charleroi alleen te winnen van Kortrijk en Anderlecht. Nu heeft Charleroi een punt meer dan Beerschot en Leuven dat op de achtste en negende plek staan. Als Charleroi omhoog kijkt zijn ze nummer vier Anderlecht op drie punten verschil en staan Oostende en Standard net boven Charleroi met een punt meer.

 

Brugge weet van geen ophouden en blijft maar winnen. Met al veertien punten voorsprong op Antwerp en nog acht wedstrijden te spelen lijken ze comfortabel de play-offs in te gaan. Noa Lang is de gevierde man bij Brugge. De van Ajax overgekomen vleugelspeler wordt al de beste speler van de Eerste Divisie A genoemd en zorgt voor vreugde bij de supporters. De laatste keer dat Brugge verloor was op 20 december. Dat was slechts de tweede nederlaag dit seizoen ook. Het kan dan ook niet anders dan dat Brugge opnieuw als favoriet bij de bookmakers BE de wedstrijd ingaat. Daarom is het ook super dat je nu door € 10 in te zetten op winst van Brugge €50 wint bij Ladbrokes. Een goede actie met bovendien nog eens goede voorwaarden ook.

Win € 50 als Brugge wint

Ladbrokes komt af en toe met promoties af die je echt niet over mag slaan. Ook deze week is het weer raak. Je kunt dus € 50 winnen als je een enkelvoudige weddenschap plaatst op “Brugge wint” van € 10. Als je weddenschap winnen wordt afgesloten krijg je vijf keer je inzet oftewel 5*€ 10= € 50 aan free bets. Nederlanders en reeds geregistreerde spelers kunnen niet deelnemen aan deze promo. Wil je alsnog inzetten op deze wedstrijd dan kun je altijd een bookie pakken uit ons bookmakers NL overzicht.

Bet10get50 Charleroi Club Brugge

©Ladbrokes

Ook nog goede odds bij deze match

Niet alleen pak je dus zomaar €50 winst bij Ladbrokes, ook de reguliere odds staan erg goed. Je kunt wedden op Club Brugge met 1.69 voor de overwinning. Als je liever inzet op Charleroi krijg je hier 5.25 voor. Wedden op een gelijkspel doe met 3.70. Wij verwachten dat Brugge deze partij wel gaat winnen, het lijkt of ze niets anders meer gewend zijn dan te winnen. Als je nog niet hebt ingezet op Brugge wint met € 10, raden we je aan om dat zo snel mogelijk te doen want deze actie mag je niet missen. Het geeft je genoeg saldo om ook in te gaan zetten op de aankomende Europese wedstrijden. Meer informatie over Ladbrokes lees je natuurlijk in onze Ladbrokes review.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.