Opnieuw een gelijkspel in de Pro League?  Club Brugge – Antwerp odds

Erik de Kort
14.05.2021

Club Brugge wist opnieuw niet te winnen donderdag in de Play-offs. Met twee op negen ziet de ploeg van Philippe Clement er niet stabiel uit. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan en vijf punten voorsprong.

Wat is er aan de hand met Club?

Lange tijd leek Club Brugge onaantastbaar in de Belgische competitie. Er werden tot laat in het seizoen amper punten verloren. De laatste tijd is dat wel anders en dat met name in de play-offs. Met de Champions League als inzet zou je verwachten dat Club Brugge de ruime voorsprong snel veilig zou stellen en het kampioenschap zou kunnen vieren. Niet lijkt minder waar. Er werd de afgelopen drie wedstrijden niet meer gewonnen en het lijkt haast wel of Brugge er alles aan doet om het spannend te maken.

Tegen Antwerp kun je altijd punten verspelen, dat deed Brugge ook al eerder dit seizoen. Met name de aanvalsdrift lijkt ver te zoeken. Tegen Antwerp werd er donderdag niet gescoord, tegen Genk kwam Brugge er helemaal niet aan te pas. De 3-0 nederlaag voelen ze in Brugge nog steeds. In drie wedstrijden staat Club Brugge nu op twee goals. Het gemiddelde over het hele seizoen was ruim twee goals per wedstrijd. Dat zegt dus wel iets.  Ons vermoeden is dat de bookmakers België Club Brugge desondanks toch de favorietenrol zullen geven maar dat bekijken we zometeen. Eerst is het tijd om te kijken naar Antwerp.

 

Antwerp op drie punten van Genk

Er zijn nog drie wedstrijden te spelen en ook Antwerp wist nog niet te winnen deze play-offs. Het is Genk dat de enige ploeg is die lijkt te kunnen winnen. De laatste speelronde speelde iedereen gelijk en daarom is het verschil met Genk nog steeds drie punten. Het gat met Club Brugge is definitief te groot met nog acht punten. De tweede plek is het maximaal haalbare.

Een onderlinge confrontatie tegen Genk lijkt het verschil te moeten gaan maken. Antwerp kan Genk al onder druk zetten door een goed resultaat te pakken tegen Brugge maar dan moeten ze wel wat meer laten zien dan het droevige spel van afgelopen donderdag. Op wat kansen van Mbokani na, leek het nergens op, ten onvrede van Vercauteren. Wellicht wat er wat gewisseld gaat worden. De laatste twee keer werd er in ieder geval niet verloren van Club Brugge, dat is toch al iets. Met een overwinning zou de Champions League kwalificatie dichtbij komen. Gaat het lukken op zondag voor Antwerp? We pakken de Nederlandse bookmakers odds er direct bij.

 

Bet777 odds bij Club Brugge Antwerp 16-05-2021

© Bet777

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Van alle Belgische bookmakers hebben we bet777 uitgekozen. We nodigen je uit om onze Bet777 ervaringen door te lezen en zullen je ook gelijk de odds bij deze wedstrijd geven. Club Brugge is topfavoriet kun je wel stellen. Je krijgt 1.48 voor winst van Club en dat is een pak minder dan dat je zou krijgen als je wedt op Antwerp. De odd voor een gelijkspel staan nog op 4.10 maar wedden op een Antwerpse winst geeft je 7.75. Het zou tijd worden dat Club Brugge eens gaat winnen maar Antwerp moet komen, wat verwacht jij van deze match?