Wedden op de Brusselse Universiteitscross – X20 trofee 2021

Jeroen van den Berg
13.02.2021

De laatste cyclocross van het seizoen, en de topfavorieten ontbreken. Wie gaat er winnen in de Brusselse Universiteitscross, deze zondag 14 februari 2021? Lees er hier alles over.

De topfavorieten verkiezen de weg

Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock besloten om hun voorbereiding op de weg aan het einde van het veldritseizoen aan te vangen en doen de laatste twee wedstrijden niet mee. Zowel de Krawattencross als de Brusselse Universiteitscross, ook wel bekend als X20-trofee, worden overgeslagen door de grote drie en daarom kunnen de renners die normaal net naast het podium vallen nu nog een schitteren.

Eli Iserbyt voert de leiding aan in het X2O badkamers trofee klassement en kan met zijn zege het eindklassement veiligstellen. Toon Aerts volgt op 3,02. Net daarachter zien we Michael Vanthourenhout staan met 3.11 achterstand op Aerts. Op Sporza kun je live kijken wie de X2O trofee en dus de Brusselse Universiteitscross gaan winnen. Natuurlijk geven ook de Belgische bookmakers de beste noteringen bij dit volks spektakel. Van de bookmakers hebben we Unibet uitgekozen om je van de odds te voorzien. We pakken ze er zo bij. Ook kun je onze Unibet review alvast lezen om achter alle ins en outs van de bookmaker te komen.

Favorieten bij de bookmakers – dames

Niet alleen de heren komen in actie op zondag in Brussel. Voor de titelstrijd bij de mannen openbarst komen de dames eerst nog aan bod. Er zijn bij de dames op zondag drie topfavorieten. De hoogst genoteerde dame bij Unibet is Ceylin Del Carmen Alvarado, die voormalig wereldkampioene was in 2020. Ze staat op 2.10 voor de zege en is daarmee dus de favoriet op zondag. Niet eens zo heel ver daar achter zie we huidige wereldkampioene, Lucinda Brand staan op 2.40. De top drie wordt afgesloten met Denise Betsema die al op 4 keer je inzet staat als ze winst. Sanne Cant die een problematisch seizoen kende met veel ups en downs staat vierde. Voor wedden op Cant krijg je al zeventien keer je inzet.

Wedden op de Brusselse universiteiscross

©Unibet

De favorieten bij de heren

We kunnen een waar spektakel verwachten in Brussel en zonder de deelname van Van Aert, Van der Poel en Pidcock kan het wel eens tussen Iserbyt, Toon Aerts en Sweeck gaan om de zege in Brussel. Sweeck is bij Unibet favoriet. Voor een overwinning van Laurens Sweeck staan de odds op 2.50 terwijl Vanthourenhout volgt met 3.25 als hij wint in Brussel. Toon Aerts staat op 3.75 en Iserbyt weliswaar leider in het klassement staat op 5.50. De prijzen worden pas op het einde verdeeld en er lijken meerdere kapers op de kust. Ben jij het met de verwachting van de beste bookmakers eens?

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.