Wedden op Duitsland Frankrijk €5 gratis

Gaston Dupont
05.09.2018

De Nations League wordt op gang getrapt met enkele leuke affiches! Zo is er in Groep 1, League A de topaffiche tussen Duitsland en Frankrijk. Kan Duitsland zich herpakken na een erbarmelijk WK? Kunnen de Fransen bevestigen dat ze de verdiende wereldkampioen zijn? Bij GoldenPalace krijg je 5 euro gratis om te wedden op deze of een andere wedstrijd van de Nations League. Bovendien zijn er 2 verschillende opties als welkomstbonus. Hieronder geven we je alle details en kijken we kort vooruit naar Duitsland Frankrijk.

Duitsland Frankrijk € 5 gratis wedden

  • Registreer je account door hier op de foto of banner van GoldenPalace te klikken.
  • Bij de registratie dien je vervolgens je ID op te sturen.
  • Hierdoor krijg je € 5 gratis beltegoed.
  • Vrijspelen kan vervolgens door die € 5 vijfmaal rond te spelen.
  • In totaal dus voor €25 euro aan weddenschappen.
  • De minimum odds voor deze weddenschappen dienen min 1.70 te zijn.

Welkomstbonus: € 500 of cashback €40

Nieuwe Belgische en Nederlandse wedders hebben de keuze uit twee verschillende welkomstbonussen. Bovenop de Gratis Bonus Zonder Storting Sport van 5 euro, kan je een GoldenPalace bonus van € 500 kiezen. Hierdoor dien je bij de storting de code GP500 gebruiken. Als je 500 euro stort, krijg je ook 500 euro bonus. Deze dien je vervolgens 20x rond te spelen op minimum odds van 1.70.

Wil je liever de tweede bonus? Dan dien je de code GPSPORTS gebruiken en dan krijg je een cashback bonus van €40. Als je eerste bet verliezend is, dan ontvang je je geld terug tot maximaal €40. Deze rondspeel voorwaarden zijn soepeler dan bij de hoge bonus, want nu dien je slechts 5x je bonus rond te spelen en dit op min odds van 1.70

Voorbeschouwing Duitsland Frankrijk

Er worden een paar toppers gespeeld in deze Nations League, maar onze aandacht gaat vandaag naar Duitsland Frankrijk. Duitsland moest ontgoochelend het WK verlaten in de eerste ronde, terwijl opponent Frankrijk de Cup in de lucht mocht steken. Volgens de Bet sites Nederland is Duitsland de favoriet om de drie punten in de wacht te steken en ontvangt hierdoor een odd van 2.40. Als de Fransen winnen tegen de Duitsers, krijgen ze een notering van 2.75. Waag je kans en grijp tenminste de 5 euro gratis.

Over de auteur