Eurotierce Actie : 100% tot 100 € !

Gaston Dupont
06.07.2017

De Eurotierce actie is er enkel voor spelers uit België. De stortingsbonus van 100% tot 100 euro is er eentje die uitblinkt in haar flexibele voorwaarden. Hieronder leggen we uit hoe ook jij kan genieten van deze bonus.

Hoe profiteer ik van de € 100 Eurotierce Welkomstbonus?

  • Klik op een van de Eurotierce banners hier op de pagina.
  • Maak een vervolgens een spelers account aan.
  • Stort € 15(+) met Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Ontvang onmiddellijk een 100% bonus tot maximum € 100.
  • Je kan de bonus vrijspelen door 6 maal de bonus in te zetten.
  • De minimale noteringen zijn 1.01 en dit zonder tijdslimiet.

wedden bij Eurotierce

Hoe werkt deze Eurotierce bonus?

Na het storten van je eerste bedrag bij Eurotierce, wordt de bonus verdubbeld 100% tot maximaal 100 euro. Dus stel dat je 100 euro stort, dan zal er op je spelersaccount een bedrag van 200 euro staan. Om je bonus te kunnen laten uitbetalen, zal je dit eerst moeten rondspelen. Dit kan je doen door zesmaal het bedrag (100 euro) in te zetten op weddenschappen met minimale 1.01 odds. Hiermee kan je dus bijna risicoloos wedden, want er is geen minimum quotering aan verbonden. Wil je op veilig spelen, dan raden we je aan om weddenschappen uit te kiezen met een zo laag mogelijke odd. Er is ook geen enkele tijdsdruk verbonden aan deze Eurotierce bonus.

Eurotierce – Specialist in paardenrennen !

Eurotierce en PMU, zijn gespecialiseerd in paardenrennen en bieden logischerwijze een enorm aanbod aan. Daarnaast is ook het aanbod van voetbal groot, waardoor Eurotierce bij de top Bookmakers Voetbal hoort. Maar ook andere sporten komen uitgebreid aan bod. Dit aangevuld met de prachtige welkomstbonus, maakt van Eurotierce een aantrekkelijke bookmaker in Bookmakers België. Enkel op het gebied van mobiel wedden hinken ze nog een beetje achterop.

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *