Weet Feyenoord nu ook weer in Europa te winnen? Gokken op Feyenoord – Young Boys

Jeroen van den Berg
07.11.2019

Onder leiding van Dick Advocaat won Feyenoord dit weekend van VVV. Pakt Feyenoord na deze 3-0 overwinning ook door in Europa?

Nog steeds onrustig in Rotterdam

Dick Advocaat pakte zijn eerste 3 punten met Feyenoord in zijn eerste wedstrijd. VVV werd in Venlo met 3-0 verslagen en het vertrouwen groeide weer wat bij het aangeslagen Feyenoord. Op dit moment staan de Rotterdammers tiende in de competitie en doen ze er alles aan om te redden wat er te redden valt. Een goed resultaat kan de pijnlijke seizoenstart wellicht wat doen vergeten. Wat kan Feyenoord onder leiding van Advocaat en de Wolf doen tegen Young Boys uit Zwitserland?

De 3 punten tegen Venlo gaven wellicht wat lucht maar de rust is nog niet wedergekeerd bij de fans. Zo word er gevraagd om het vertrek van meerdere bestuursleden en groeit de vraag naar eigen talent. Dat zijn zaken voor in de toekomst. Het belangrijkste is nu de wedstrijd tegen Young Boys. We pakken de odds van de beste bookmakers er gelijk bij.

Feyenoord young boys wedden europa league

© Svenbet

De odds op Feyenoord – Young Boys

Feyenoord staat laatste in de poule terwijl Young Boys de koppositie heeft ingenomen. De onderlinge verschillen in groep G zijn niet zo groot. Rangers en Porto staan tussen beide teams in met een totaal van vier punten. Er kan dus vanavond al veel veranderen in deze Europa League poule. We hebben Svenbet gekozen van de betting sites Nederland voor de odds.

Feyenoord speelt in eigen huis en heeft hierdoor ondanks de lage klassering de favorietenrol te pakken tegen Young Boys, Een Rotterdamse overwinning geeft 2.11 momenteel. Als Young Boys wint van de Rotterdammers krijg je hier 3.08 keer je inleg terug. Ondanks de koppositie is Young Boys dus toch de underdog in het duel met Feyenoord. Mochten beide teams niet verder komen dan een gelijkspel dan krijg je hier voor 3.68.

Young Boys liep een deuk op onderweg naar het landskampioenschap. Afgelopen weekend verloor het zeer verrassend bij Servette met 3-0 en dat kan het geloof in eigen kunnen wellicht wel wat verkleind hebben in aanloop naar deze wedstrijd. Een zeer interessante wedstrijd dus in de Europa League die we nog interessanter kunnen maken met een mooie bonus.

De Svenbet bonus bij Feyenoord Young Boys!

De vernieuwde Svenbet bonus is een must-have voor voetbalweddenschappen. Als je nog niet zo bekend bent met Svenbet, check dan hier onze Svenbet review. Met 100% stortingsbonus tot maar liefst €125, word het inzetten op de Europa League en andere matchen wel heel leuk gemaakt. Zodra je een minimumstorting van €30 maakt, krijg je al 100% extra. Wil je het volledige bedrag meepakken dan stort je €125 en krijg je hetzelfde bedrag als bonus! Deze bonus is eenmalig en krijg je alleen als de bonuscode PROMOCODE:SBOOKX6 gebruikt. Klik op de link om direct naar Svenbet te gaan.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.