Claim je freebet op Manchester United – Tottenham bij Circus!

Bob de Ronde
03.12.2019

Mourinho is terug, en dat mag gevierd worden! Zo denken ze er tenminste over bij Circus, en we kunnen ze geen ongelijk geven. Vier de terugkeer van de trainer in stijl dankzij dit freebet aanbod tot € 20 als er 3 of meer doelpunten vallen.

Vorig jaar werd Mourinho de deur uitgezet als trainer bij Manchester United, en dit na 17 overwinningen in competitie. De ploeg had toen maar liefst 26 punten verzameld. Solksjaer nam de ploeg over. Met Solksjaer heeft de ploeg dit seizoen 18 punten verzameld uit 14 overwinningen. Ze moeten dus de komende 3 wedstrijden winnen om dat aantal van Mourinho te evenaren. 

Het wordt nu extra spannend in deze Premier League match morgenavond, want Mourinho zette zijn carrière verder als trainer van de Tottenham Hotspurs. En laat dat nu precies de wedstrijd zijn van morgenavond: Solksjaer’s Man United tegen de Mourinho Hotspurs.

Man Utd - Tottenham odds

© Circus Premier League odds

De odds voor deze Premier League wedstrijd

Uit onze lijst van bookmakers om de odds te verzorgen voor deze  spannende match tussen Manchester United en Tottenham. Is United de ultieme favoriet of moeten we toch ook rekening houden met een stunt van Tottenham? Als we naar de odds kijken, krijgen we hier een idee van wat ze bij Circus geloven dat gebeuren zal. We merken dat de odds voor een overwinning van de thuisploeg United staan op 2.66, terwijl de odds voor Tottenham als winnaars op 2.61 liggen. Een bitter klein verschil dus, maar volgens deze odds ongeveer gelijk. Een gelijkspel wordt zelfs uitbetaald, met odds van 3.44. Dat zijn degelijke odds voor jou om op in te zetten. Wie geloof jij dat deze wedstrijd haalt?

Verdien een freebet voor Man United – Tottenham

Vrijgevig als ze zijn bij Circus, kan je nu een freebet verdienen op deze PL-wedstrijd. Tenminste, deze kan je ontvangen als er meer dan 2.5 goals worden gescoord. Concreet betekent dat dus, als er 3 of meer doelpunten vallen tijdens de wedstrijd. Heb je tussen de € 10 en € 20 ingezet en dat gebeurt, dan krijg jij je inzet terug als freebet.

De voorwaarden voor deze actie zijn simpel: je dient te wedden op een enkelvoudige weddenschap met echt geld. Het moet hier om een pre-match bet gaan, en dus niet om een live weddenschap, en je kan wedden op de winnaar van de wedstrijd en op handicaps. Bovendien kan je nog profiteren van een heerlijke bookmaker bonus. Daarover kan je alles terugvinden in ons  Circus review.