GLORY 76: Badr Hari vs. Benjamin Adegbuyi. Wie is favoriet?

Bob de Ronde
15.12.2020

Glory 76 en de return van Badr Hari zit er dan toch nog aan te komen. De wedstrijd was reeds twee maal uitgesteld, maar op zaterdag 19 december strijdt Badr Hari tegen Benjamin Adegbuyi. Wat mogen we verwachten van deze bokswedstrijd?

Eerst zou de wedstrijd doorgaan in juni, maar omwille van de pandemie-paniek werd die toen uitgesteld. Ook de herkansing die op zaterdag 7 november gepland stond, viel in het water. Maar is Badr er klaar voor? Daarvoor nemen we zo meteen een kijkje naar de odds van een van onze beste bookmakers. We kozen voor Wallacebet, omdat dat de enige was die de odds al zo vroeg aanbood. Benieuwd naar deze bookie? Lees dan onze Wallacebet ervaringen.

Badr vs Hari voorbeschouwing

Badr Hari testte positief voor de covid in oktober. De herkansing tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi zit er na zijn herstel nu toch aan te komen. De laatste keer dat Badr in de ring stond, was in december vorig jaar. Vele boksfans herinneren zich nog de legendarische wedstrijd tegen heavyweight-kampioen Rico Verhoeven. Rico Verhoeven vs. Badr Hari eindigde toen zoals verwacht. Badr Hari moest het opgeven tijdens de derde ronde (TKO) met een beenblessure als gevolg. Voor Benjamin Adegbuyi was het de laatste keer actie geblazen in november 2011, waar hij won van D’Angelo Marshall door unaniem besluit van de jury.

Het headline event van deze GLORY 76 bokswedstrijd omvat onder meer een heavyweight toernooi, maar iedereen kijkt in volle verwachting uit naar deze kraker van een main event. Jammer genoeg is er geen publiek toegelaten tijdens deze boksmatch. Het event wordt gehouden in een studio waar geen toeschouwers worden toegelaten. Bagger voor de fans dus, maar dat betekent niet dat er niet gegokt mag worden.

Odds Badr vs Benny

Als we naar de odds kijken, wordt meteen duidelijk wie de favoriet wordt. Badr Hari maakt het meeste kans op winst, niet geheel verbazend. De odds van 1.21 duiden erop dat hij de duidelijke voorsprong heeft. Maar je weet nooit met zijn tegenstander. Underdog Adegbuyi krijgt bij Wallacebet een week voor de feiten odds van 3.90. Deze kunnen uiteraard nog wijzigen.

Wedden op deze match is eenvoudig, en wetende dat Badr Hari de grote liefhebber voor winnaar van deze match biedt je dus een kleine 21% return. Een weddenschap op Benjamin kan je echter het meest profijt opleveren. Mocht hij onverwacht uit de hoek komen en toch victorie claimen, kan je je inzet bijna verviervoudigen. Wie kies jij om op in te zetten? Hier de odds bij Wallacebet:

badr hari vs ben adegbuyi odds
© wallacebet

Wedden met bonus op dit spectaculaire gevecht

Wedden op een kraker van een boksmatch zoals Badr vs Benny doe je liefst met een bonus. Van alle bookmakers Nederland vonden we zo vroeg op de week slechts odds terug bij Wallacebet. Let erop dat deze soms nog kunnen wijzigen. Panikeer dus niet wanneer ze even offline zijn, dat betekent dat de calculators ze nog even aanpassen. Je kan bij Wallacebet genieten van een  Wallacebet bonus van 100% tot 120 euro, en dat aan exclusieve rondspeelvoorwaarden. Aanmelden kan je via de knop.

Over de auteur