Zet in op Premier League Voetbal met mooie Acties!

Peter Groen
30.03.2018

Dit weekend staat er na een korte interland pauze weer een volledige speelronde op het programma in de Premier League. Graag presenteren we Nederlanders een exclusieve actie omtrent Everton – Manchester City terwijl we ook een aanbieding voor alle Nederlanders en Belgen omtrent Chelsea Tottenham Hotspur en de andere Premier League duels hebben. Lees nu meer informatie.

Everton City > 2,5 goals. Niet goed? Geld terug! (NL)

  • Klik op een Betser aanmeld button op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor min. € 20 in je saldo. Storten kan o.a. met iDeal en CreditCard.
  • Plaats een € 20(+) pre-match enkelvoudige bet op >2,5 goals @ 1.66 odd.
  • Gewonnen? Alle winst en inzet is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Je ontvangt maandag inzet tot € 20 terug i.d.v.v. een Free Bet.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en geniet alsnog van je gemaakte winst!

Nieuw bij Betser? Krijg aanvullend € 10 cash!

Bovenstaande actie is voor zowel nieuwe als bestaande Nederlandse klanten bij Betser. Nieuwe klanten krijgen daarnaast ook nog eens € 10 gratis cash na hun eerste weddenschap van € 20 of meer, dit ongeacht het resultaat. Op die manier weet je zeker dat je nog een mooi saldo hebt na je eerste weddenschap! Betser behoort tot de beste Bet Sites Nederland en een aanmelding kunnen we zeker aanraden! Storten kan o.a. met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill en Neteller.

Actie andere Premier League duels (NL + BE)

Ben je woonachtig in Belgie of op zoek naar een andere bookmaker? Dan raden we je aan BetFIRST te proberen. Onze BetFIRST Ervaringen zijn zeer goed, mede door een groot wedden aanbod, prima quoteringen, top promoties en Nederlandstalige website en klantenservice. Daarnaast krijg je een 200% bonus tot € 100 op je eerste storting. Een storting van € 50 betekent dus dat je € 150 hebt om mee te spelen. Je hoeft enkel je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Een zeer mooi actie van een van de Beste Bookmakers die op de wedmarkt aanwezig is!

Nu bij BetFIRST aanmelden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.