Inzetten op beslissing 1e Periode Jupiler League en pak € 20 gratis!

Peter Groen
26.10.2017

Vrijdagavond valt de beslissing in de eerste periode van de Jupiler League. Fortuna Sittard, Jong Ajax en NEC zijn de voornaamste kanshebbers en spelen aantrekkelijke duels. Jij kunt deze duels nog aantrekkelijker maken door een weddenschap te plaatsen. Doe je dit bij Mr Green krijg je direct een Gratis Weddenschap ter waarde van € 20 gratis! Wij leggen jou uit hoe en blikken vooruit op de duels van Fortuna Sittard en NEC.

Hoe krijg ik € 20 gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green buttons in dit artikel en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, PaySafe, Skrill of Neteller.
  • Plaats een eerste € 20(+) bet op duel(s) naar keuze en 2.00(+) odd.
  • Je ontvangt erna, ongeacht resultaat, Free Bet t.w.v. inzet tot € 20!
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) bet en win!

Mr Green – Uitstekende Bookmaker!

Kijkend naar de verschillende Sportweddenschappen Sites kunnen we concluderen dat Mr Green tot de betere behoort. Dit niet enkel omdat Wedden met iDeal mogelijk is maar zeker ook door het grote wedden aanbod, de flexibele website, prima quoteringen en zeer aantrekkelijke Bookmaker Bonus die bovenstaand beschreven staat. Je mag een eerste weddenschap spelen naar keuze maar voor degene die willen inzetten op De Graafschap Fortuna of NEC Jong Utrecht hebben we onderstaand alvast een voorbeschouwing geschreven.

Wie wint de eerste periode?

Zowel Fortuna, Jong Ajax als NEC hebben 17 punten uit 8 duels. De doelsaldo´s zijn respectievelijk +12, +10 en +6. Jong Ajax kan de periodetitel dan wel winnen maar geen play off ticket behalen, dit gaat in dat geval naar de nummer 2. Telstar is met 15 punten (+0) op papier nog wel in de race maar de verwachting is dat of Fortuna of NEC met het playoff ticket aan de haal gaat.

Fortuna, de revelatie van dit seizoen, gaat op bezoek in Doetinchem. In het verleden was het zelden succesvol op de Vijverberg maar dit seizoen is anders dan andere. Met snelle counters haalt het veel punten binnen en dit lijkt ook het concept in Doetinchem. Een geheel fitte selectie gaat op bezoek bij de Superboeren die thuis uit 4 duels tot dusverre 5 punten behaalden. De Graafschap is meer uitgerust omdat het midweeks geen beker hoefde te spelen maar Fortuna spaarde 6 spelers en wist moed te putten uit een 3-0 overwinning op Go Ahead Eagles. Een quotering van 3.70 voor de ploeg uit Sittard is dan ook zeker hoog. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.85 en winst De Graafschap aan 1.79. Denk jij dat Fortuna de druk aan kan? Benut dan de uitermate hoge 3.70 odd en win!

NEC is titelkandidaat nummer 1 en is aan een uitermate sterke reeks bezig. Een overwinning op nummer 17 Jong FC Utrecht ligt dan ook in de lijn der verwachtingen. Met een odd van 1.23 denken de bookmakers dit ook. Gelijkspel levert een 6.10 odd op en winst Utrecht een odd van 9.00. Met een midweekse bekeroverwinning op zak zal NEC vol vertrouwen aan de start staan. Gaat De Graafschap een handje helpen of doet het zichzelf tekort en laat het punten liggen? Het woord is aan jou bij Mr Green!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Mr Green!
Mr Green promotion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.