De beste odds bij de Jupiler Pro League op zaterdag 7 augustus

Erik de Kort
04.08.2021

Na de openingswedstrijd van het weekend van Club Brugge tegen Cercle op vrijdag 6 augustus, wordt het ook op zaterdag weer genieten. De hoogste odds bij de mooiste wedstrijden van zaterdag 7 augustus kom je hieronder tegen.

Beerschot – Union Saint-Gilloise

Je voetbal zaterdag begint met Beerschot tegen Union Saint-Gilloise en dat is een heerlijke wedstrijd om mee te starten. Beerschot wist nog niet te winnen terwijl Union al twee goede wedstrijden heeft neergezet. Union Saint-Gilloise won knap met 1-3 van Anderlecht en had vorige week pech dat Brugge met 1-0 won. Beerschot verloor met 0-1 van Cercle en speelde 2-2 gelijk tegen Gent.

Dit wordt dus een belangrijke wedstrijd, verliezen kan betekenen dat Beerschot direct tegen een achterstand aankijkt. Union kan zich bij een overwinning, als het mee zit, in de top drie scharen. De promovendus is bij de bookmakers België favoriet. Je krijgt 1.85 voor winst van Union Saint-Gillois. Winst van Beerschot kan je 4.85 opleveren. Een gelijkspel kan er ook zomaar eens in zitten en levert 4.75 op.

>> Ontdek ook de Jupiler Pro League voorspellingen van zondag 8 augustus!

KV Mechelen – KAS Eupen

Eupen heeft nog niet verloren maar wist ook nog niet te winnen. Twee keer gelijkspel dus. Mechelen won de eerste wedstrijd van Antwerp maar ging onderuit tegen nieuwkomer Seraing. Beide ploegen hebben dus nog geen geweldige vorm te pakken en dat komt er op neer dat ze allebei snakken naar een broodnodige overwinning  Bij Mechelen ontbreken er drie spelers. Niklo Dailly en Igor de Camargo zijn geblesseerd terwijl Joachim Van Damme geschorst is.  Bij Eupen ontbreekt alleen Gary Magnée. Desondanks is Eupen de underdog met 4.10. Mechelen staat op 1,76 bij Betfirst ervaringen. Denk jij ook dat Mechelen gaat winnen. Een gelijkspel staat hier op 4.20.

 

wedden op de pro league speelronde 3

©Betfirst

Kortrijk – Racing Genk

Kortrijk gaat aan de leiding van het klassement. Met zes op zes kan Kortrijk wel spreken van een droomstart. Er werd thuis gewonnen van Seraing, de week erna werd er met 1-0 gewonnen van Antwerp. Door twee keer te winnen is het gat met Charleroi al twee punten. Opnieuw winnen kan de ploeg nog steviger op de eerste plek zetten. Maar daar zou dan wel medewerking van Racing Genk. Die hebben dringend punten nodig want er werd tot op heden nog niet gewonnen. Na de verloren supercup finale werd er er gelijk gespeeld en vervolgens verloren tegen Oostende. 

Tot overmaat van ramp verloor Genk ook nog in de Champions League kwalificatie van Shakhtar Donetsk. Wordt dit een rampseizoen voor Genk of kan de ploeg van John van den Brom het tij nog keren? De beste bookmakers kiezen voor Genk als favoriet bij deze match maar alsnog kun je je inzet ruim verdubbelen met odds van 2.08. Koploper Kortrijk staat op 3.40 terwijl een gelijkspel net iets hoger staat met 3.65. Wie denk jij dat er gaat winnen?