De zondagwedstrijden van de Jupiler Pro League met de beste odds

Jeroen van den Berg
05.08.2021

Midden in de zomer is het voetbalseizoen al in volle gang. Op zondag staan er weer geweldige wedstrijden voor je klaar, waaronder de kraker tussen Standard en Antwerp. Voorspellingen van alle Jupiler Pro League-wedstrijden op zondag 8 augustus 2021.

Wedden op Standard Luik – Antwerp 

Standard Luik kan een gooi doen naar de eerste plek maar moet wel nog Antwerp zien te verslaan. Antwerp dat de eerste twee wedstrijden verloor, staat stijf onderaan. Een dramatisch begin en nu zijn de Antwerpenaars dringend op zoek naar de eerst drie punten van het seizoen. De openingswedstrijd van het seizoen ging nipt verloren tegen Mechelen maar ook vorige week wilde het niet lukken en ging de wedstrijd met 0-1 verloren tegen Kortrijk. 

>> Ontdek ook de Jupiler Pro League voorspellingen van zaterdag 7 augustus!

Standard staat op de derde plek en heeft de koppositie voor het grijpen. De eerste wedstrijd werd er nog gelijk gespeeld tegen Genk maar afgelopen zondag pakte Standard de eerste zege van het seizoen tegen Zulte Waregem. Van de beste bookmakers is het Bet777 die de hoogste odds aanbiedt. Hier zie je dat Standard Luik favoriet is om de winst te pakken. Je krijgt namelijk 2.80 voor winst van Standard tegenover 3,20 voor winst van Antwerp. Een gelijkspel levert het meeste op met 3.35. Voor beide ploegen een enorm belangrijke wedstrijd zo vroeg in het seizoen. Er kan er maar een de punten pakken, maar met deze goede odds kan jij de grote winnaar worden.

OH Leuven – Charleroi

Oud Heverlee wist nog niet te winnen en dan komt nu ook nog eens de nummer twee van de Pro League op bezoek. De Pro League is verrassend begonnen en dat betekent dat Charleroi met vier punten genoeg heeft om de tweede plek te bezetten. De twee gelijke spelen van Leuven waren echter niet tegen de sterkste ploegen (Cercle en Zulte Waregem) en dat belooft dan ook niet veel goeds voor deze wedstrijd. 

Charleroi heeft nog geen tegengoal hoeven te incasseren en maakt dus met name verdedigend gezien een sterke indruk. Verrassend genoeg liggen de odds bij deze wedstrijd helemaal niet zoveel uit elkaar. Charleroi is lichtjes favoriet bij de bookmakers België met 2.50 terwijl Oud Heverlee staat op 2.70. OH Leuven is tot dusverre de kampioen van de gelijke spelen en daarom is dit ook zeker een uitkomst om rekening mee te houden. Bij de bookies krijg je hier 3.65 voor.

Wedden op de pro league wedstrijden van zondag 8 augustus 2021

©Bet777

Oostende – Gent

Zondagavond om negen uur wordt de afsluiter van het weekend gespeeld als Oostende aan de kust Gent ontvangt. Een schitterende pot voetbal waarbij Gent punten moet pakken om niet nog verder af te zakken. Gent wist namelijk de eerste twee wedstrijden niet te winnen en staat daardoor al op een flink achterstand. Oostende won wel, de eerste wedstrijd van het seizoen ging nog verloren maar in een spectaculaire pot tegen Genk werd er met 4-3 gewonnen. De odds voor winst van Gent staan op 2.00. Oostende, dat hoger op de ranglijst staat is underdog met 3.60. Een gelijkspel levert met 3.80 net iets meer op. Het wordt een prachtige voetbalzondag met lekkere wedstrijden en fantastische odds. Vergeet niet de Bet777 ervaringen door te lezen of meld je direct aan via de knop hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.